Annonce
Horsens

Visbye: Pink leverede det pop-brag, vi havde håbet på

Rigtigt mange mennesker trodsede det lidt triste vejr og deltog i festlighederne på Søndergade forud for koncerten med Pink. Butikker var klædt i pink, og der var koncert med Fallulah og flere lokale bands. Foto: Morten Pape
Direktøren for Horsens & Friends var ovenud tilfreds med den artistiske kvalitet ved Pink-koncerten onsdag aften. Han tager kritikken af lyden til efterretning. - Det er svært at lave stadion-lyd, siger han.

Horsens: Set fra den artistiske side er jeg ovenud tilfreds. Pink leverede lige præcis det pop-brag af en koncert, som vi havde håbet på. Hun kunne synge, samtidig med at hun var nærværende og charmerende.

Det var en meget tilfreds Claus Visbye, der torsdag morgen gjorde status over sin første stadion-koncert som direktør for Horsens & Friends.

- Det var en fantastisk koncert. Det var tydeligt, at Pink og hendes hold var tilstede. Man kunne mærke, at de kunne lide at være i Horsens, også selv om det var det tredjesidste job på Europa-tourneen, sagde han.

Avisernes anmeldere var enige med Visbye i, at Pink leverede på højeste niveau, men i Ekstra Bladet og B.T. og også i denne avis' koncertanmeldelse var der kritik af lyden ved koncerten. "Skandaløst" og "horribelt", lød det fra de to formiddagsblade.

- Det tager jeg til efterretning. Jeg har svært ved at sige så meget om det. Jeg lyttede flere steder på stadion, men ikke koncentreret på lyden. Generelt må man sige, at det er svært at lave stadion-lyd. Der er noget at arbejde med, og det kræver en lang lydprøve at fintune lyden, så den bliver helt perfekt. Noget af det er i vores hænder, og noget er i hænderne på den lydmand, der er med udefra, sagde Claus Visbye.

Man kunne mærke, at de kunne lide at være i Horsens, også selv om det var det tredjesidste job på Europa-tourneen.

Claus Visbye, direktør, Horsens & Friends

Kø ved toiletterne

Antallet af gæster ved koncerten endte på omkring 25.000, 5000 fra kapaciteten på 30.000.

- Det havde da været sjovt at nå derop, men jeg synes, at 25.000 er ganske godt på en dag, hvor der er godt gang i det østjyske (Smukfest startede også onsdag, red.), sagde Claus Visbye, der i øvrigt bemærkede, at størstedelen af publikum, op til 75 procent, var kvinder.

- Det gav selvfølgelig kø ved toiletterne, som vi nu skal evaluere, men kvinderne var gode til også at bruge mændenes toiletter, sagde han.

Forud for koncerten var der det meste af dagen forfest på Søndergade. Blandt andre Fallulah gav en sprudlende optræden, der gav de mange Pink-fans den perfekte ladning energi, inden de senere kunne bevæge sig mod Casa Arena til aftenens lyserøde brag.

- Der var rigtigt mange mennesker, og det var mit indtryk, at de hyggede sig. Vejret var ikke helt med os, men folk var gode til at trække ind i Bytorv Horsens, når der kom en byge, sagde citymanager Allan Nancke torsdag morgen.

Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

HFS mistede førstepladsen

Læserbrev

På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe?

Læserbrev: Da jeg i sin tid underviste elektrikerlærlinge, sagde jeg til dem, når de skulle beregne en kondensator, at de lige skulle stoppe op og spørge sig selv: "Kan det nu også passe?" Ellers kunne man med alle de mange millioncifre få en kondensator ud af det, som rent fysisk næppe kunne være i en stor beboelsesejendom. På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe? Ida Auken fortæller verdens mægtigste mand, hvordan han skal bære sig ad - for hun ved det om nogen. Jeg er bestemt heller ikke enig i Trumps klimapolitik, men Ida Auken ved godt, hvad der giver pote i medierne. Macron rider med på den klimabølge, der giver bonus i øjeblikket, og siger om brandene i Amazonas regnskove, at Jordens lunger brænder, vi må gøre noget! Den går rent ind - eller gør den? Er lunger ikke noget, der optager ilt? Og er der ikke forskere, der siger, at underskoven i regnskoven forbruger næsten lige så megen ilt, som træerne producerer? Det er havet, der er verdens iltmager. Selvfølgelig skal man ikke underkende træernes optag af CO2, som er meget vigtig. Et stort problem ved de skovbrande er også den CO2, der dannes. Greta Thunberg sejler til USA under stor bevågenhed og flyver hjem i hemmelighed! Dansk Folkeparti er nu også klimabevidste, for i fortvivlelsens stund er man jo nødt til at få surfbrættet op på den klimabølge, hvor man før skred i kultveilten op til valget til stor glæde for Danmarks Radios journalister, der jo nødigt ser deres grønne gren savet over af DF. Jeg er ikke på Facebook, så alle I, der nu vil give mig en over nakken med svulstige gloser over dette indlæg, må finde jer i, at jeg ikke kan læse det. Jeg vil så i sandhedens navn lige nævne et par ting: Jeg cykler, når jeg skal købe ind, og har min cykelkurv med til varerne, så jeg ikke skal bruge plastposer. Jeg har aldrig været i Thailand på ferie - jeg foretrækker at cykle på ferien i vort dejlige land, som jeg holder af og er så heldig at leve i.

Annonce