Annonce
Horsens

Visbye: Pink leverede det pop-brag, vi havde håbet på

Rigtigt mange mennesker trodsede det lidt triste vejr og deltog i festlighederne på Søndergade forud for koncerten med Pink. Butikker var klædt i pink, og der var koncert med Fallulah og flere lokale bands. Foto: Morten Pape
Direktøren for Horsens & Friends var ovenud tilfreds med den artistiske kvalitet ved Pink-koncerten onsdag aften. Han tager kritikken af lyden til efterretning. - Det er svært at lave stadion-lyd, siger han.
Annonce

Horsens: Set fra den artistiske side er jeg ovenud tilfreds. Pink leverede lige præcis det pop-brag af en koncert, som vi havde håbet på. Hun kunne synge, samtidig med at hun var nærværende og charmerende.

Det var en meget tilfreds Claus Visbye, der torsdag morgen gjorde status over sin første stadion-koncert som direktør for Horsens & Friends.

- Det var en fantastisk koncert. Det var tydeligt, at Pink og hendes hold var tilstede. Man kunne mærke, at de kunne lide at være i Horsens, også selv om det var det tredjesidste job på Europa-tourneen, sagde han.

Avisernes anmeldere var enige med Visbye i, at Pink leverede på højeste niveau, men i Ekstra Bladet og B.T. og også i denne avis' koncertanmeldelse var der kritik af lyden ved koncerten. "Skandaløst" og "horribelt", lød det fra de to formiddagsblade.

- Det tager jeg til efterretning. Jeg har svært ved at sige så meget om det. Jeg lyttede flere steder på stadion, men ikke koncentreret på lyden. Generelt må man sige, at det er svært at lave stadion-lyd. Der er noget at arbejde med, og det kræver en lang lydprøve at fintune lyden, så den bliver helt perfekt. Noget af det er i vores hænder, og noget er i hænderne på den lydmand, der er med udefra, sagde Claus Visbye.

Man kunne mærke, at de kunne lide at være i Horsens, også selv om det var det tredjesidste job på Europa-tourneen.

Claus Visbye, direktør, Horsens & Friends

Annonce

Kø ved toiletterne

Antallet af gæster ved koncerten endte på omkring 25.000, 5000 fra kapaciteten på 30.000.

- Det havde da været sjovt at nå derop, men jeg synes, at 25.000 er ganske godt på en dag, hvor der er godt gang i det østjyske (Smukfest startede også onsdag, red.), sagde Claus Visbye, der i øvrigt bemærkede, at størstedelen af publikum, op til 75 procent, var kvinder.

- Det gav selvfølgelig kø ved toiletterne, som vi nu skal evaluere, men kvinderne var gode til også at bruge mændenes toiletter, sagde han.

Forud for koncerten var der det meste af dagen forfest på Søndergade. Blandt andre Fallulah gav en sprudlende optræden, der gav de mange Pink-fans den perfekte ladning energi, inden de senere kunne bevæge sig mod Casa Arena til aftenens lyserøde brag.

- Der var rigtigt mange mennesker, og det var mit indtryk, at de hyggede sig. Vejret var ikke helt med os, men folk var gode til at trække ind i Bytorv Horsens, når der kom en byge, sagde citymanager Allan Nancke torsdag morgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Se billederne: Nu skal Horsens Fjords havmiljø forbedres - frivillige sætter titusindvis af ålegræsplanter i fjordbunden

Horsens

Tyve stjal pengeskab fra skole

Annonce