x
Annonce
Horsens

Visbye: Pink leverede det pop-brag, vi havde håbet på

Rigtigt mange mennesker trodsede det lidt triste vejr og deltog i festlighederne på Søndergade forud for koncerten med Pink. Butikker var klædt i pink, og der var koncert med Fallulah og flere lokale bands. Foto: Morten Pape
Direktøren for Horsens & Friends var ovenud tilfreds med den artistiske kvalitet ved Pink-koncerten onsdag aften. Han tager kritikken af lyden til efterretning. - Det er svært at lave stadion-lyd, siger han.

Horsens: Set fra den artistiske side er jeg ovenud tilfreds. Pink leverede lige præcis det pop-brag af en koncert, som vi havde håbet på. Hun kunne synge, samtidig med at hun var nærværende og charmerende.

Det var en meget tilfreds Claus Visbye, der torsdag morgen gjorde status over sin første stadion-koncert som direktør for Horsens & Friends.

- Det var en fantastisk koncert. Det var tydeligt, at Pink og hendes hold var tilstede. Man kunne mærke, at de kunne lide at være i Horsens, også selv om det var det tredjesidste job på Europa-tourneen, sagde han.

Avisernes anmeldere var enige med Visbye i, at Pink leverede på højeste niveau, men i Ekstra Bladet og B.T. og også i denne avis' koncertanmeldelse var der kritik af lyden ved koncerten. "Skandaløst" og "horribelt", lød det fra de to formiddagsblade.

- Det tager jeg til efterretning. Jeg har svært ved at sige så meget om det. Jeg lyttede flere steder på stadion, men ikke koncentreret på lyden. Generelt må man sige, at det er svært at lave stadion-lyd. Der er noget at arbejde med, og det kræver en lang lydprøve at fintune lyden, så den bliver helt perfekt. Noget af det er i vores hænder, og noget er i hænderne på den lydmand, der er med udefra, sagde Claus Visbye.

Annonce
Man kunne mærke, at de kunne lide at være i Horsens, også selv om det var det tredjesidste job på Europa-tourneen.

Claus Visbye, direktør, Horsens & Friends

Kø ved toiletterne

Antallet af gæster ved koncerten endte på omkring 25.000, 5000 fra kapaciteten på 30.000.

- Det havde da været sjovt at nå derop, men jeg synes, at 25.000 er ganske godt på en dag, hvor der er godt gang i det østjyske (Smukfest startede også onsdag, red.), sagde Claus Visbye, der i øvrigt bemærkede, at størstedelen af publikum, op til 75 procent, var kvinder.

- Det gav selvfølgelig kø ved toiletterne, som vi nu skal evaluere, men kvinderne var gode til også at bruge mændenes toiletter, sagde han.

Forud for koncerten var der det meste af dagen forfest på Søndergade. Blandt andre Fallulah gav en sprudlende optræden, der gav de mange Pink-fans den perfekte ladning energi, inden de senere kunne bevæge sig mod Casa Arena til aftenens lyserøde brag.

- Der var rigtigt mange mennesker, og det var mit indtryk, at de hyggede sig. Vejret var ikke helt med os, men folk var gode til at trække ind i Bytorv Horsens, når der kom en byge, sagde citymanager Allan Nancke torsdag morgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Leder: Tak til efterskolen

Det er dyrt at have sit barn på efterskole. Det ved jeg kun alt for godt. Derfor blev jeg selvfølgelig også glad på min privatøkonomis vegne, da jeg fik en mail fra efterskolens forstander om, at jeg kan få noget af egenbetalingen tilbage. Det er et resultat af den aftale, der er indgået med undervisningsministeriet. Tak for det. Og måske især for den del af tilbagebetalingen, der handler om kostpenge. For alt det, jeg sparer på benzin frem og tilbage til arbejde i disse coronatider, ja, dem bruger jeg på at brødføde en stor, sulten teenager. Hvad angår den øvrige del af tilbagebetalingen, siger jeg selvfølgelig ikke nej til pengene. I hvert fald ikke så længe jeg er sikker på, at efterskolens medarbejdere stadig kan få løn, og efterskolen også kan eksistere efter corona. Hver dag siden efterskolen lukkede, har min søn siddet foran sin computer og modtaget undervisning. Idrætslærerne har på skift tvunget ham ud af huset for at tage billeder af blade i skoven, kramme træer eller bare løbe en tur. Lærerne lægger videoer ud og hjælper de unge mennesker med stadig at have en fornemmelse af at gå på efterskole. Nuvel, der er dage, hvor cybersamværet gør savnet større i stedet for mindre, men for det meste kommer sønnen ud af værelset med mere lys i øjnene, end inden timen begyndte. Jeg synes faktisk stadig, jeg får noget for pengene, selvom skolen er lukket. Så for mig er det vigtigste ved hjælpepakken ikke, hvad jeg kan få retur, men at lærerne kan få deres løn og beholde deres job på efterskoler, der stadig står klar til at tage imod vores børn og endda have råd til at gøre lidt ekstra for dem, når de forhåbentlig når tilbage til efterskolen og kammeraterne, inden skoleåret er omme. For hjælpepakke eller ej, så kan min søn og alle de andre efterskoleelever ikke få den tabte tid tilbage. Der er ikke nogen ny chance, uanset hvor mange penge jeg får retur.

Hedensted

On the Corner kan ikke få corona-lån: Vi ved ikke, hvornår hjælpepakkerne kommer

Horsens

Slut med venlige henstillinger: Tirsdag står politiet klar med bødeblokken ved genbrugspladsen

Horsens

Peter Sørensen om genåbning efter påske: Alle forældre ved besked på tirsdag klokken 12

Annonce