Annonce
Erhverv

Virksomhed voksede ud af sit barndomshjem - er rykket til større rammer i Horsens

Tempus Heat har vind i sejlene. Ifølge direktør Ronnie Haugaard Rasmussen, skal virksomheden inden længe ud at ansætte to nye folk, der får base i virksomhedens afdeling i Hørsholm. Foto: Mette Mørk

Tempus Heat har udpeget Vågøvej i Horsens som ny adresse, efter firmaet er vokset ud af sine rammer i Løsning.

Horsens: Når firmalogoet endnu ikke er kommet op på facaden, selvom firmaet efterhånden har haft til huse i bygningen på Vågøvej i en god måned, skyldes det udelukkende én faktor: travlhed.

For hos Tempus Heat, der producerer systemløsninger inden for energieffektiv komfort og industriopvarmning, er der fuld fart på forretningen.

- Vi har kun eksisteret i to år, og derfor skal man nok passe på med at lægge for meget i vækstprocenter. Men jeg kan sige så meget, at vi er kommet til et punkt, hvor kunderne er begyndt at henvende sig til os, i stedet for det kun er os, der opsøger dem, siger Ronnie Haugaard Rasmussen, direktør i Tempus Heat, der sidste år øgede omsætningen med 50 procent.

Tempus Heat

Virksomhed, der producerer systemløsninger inden for energieffektiv komfort og industriopvarmning

Stiftet i Løsning i 2016 som agentur for den internationale virksomhed Frico

Flyttede til Vågøvej i Horsens 15. juli 2018

Drives af direktør Ronnie Haugaard Rasmussen og produktchef Emil Olsen

God placering

Den fire mand store virksomhed blev etableret i Løsning i 2016 i forbindelse med, at den internationale industrivirksomhed Frico ledte efter en partnervirksomhed, der ville sælge firmaets produkter i Danmark.

Siden er salget af firmaets produkter og rådgivningen inden for samme gået så godt, at Tempus Heat denne sommer tog konsekvensen og flyttede ud af sine rammer i Løsning for i stedet at finde sig til rette på to nye lokationer.

Dels i Horsens, hvor virksomheden har fundet et dobbelt så stort lager, som den havde i Løsning, med tilknyttede kontorfaciliteter. Dels i Hørsholm, hvor firmaet har placeret sin administration.

- Horsens ligger godt i forhold til Jylland og Fyn, og adressen på Vågøvej er tæt på motorvejen. Samtidig holder andre virksomheder til i bygningen, og det giver mulighed for sparring, forklarer Ronnie Rasmussen.

Tempus Heat rykkede til Horsens 15. juli.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce