Annonce
forside

Virksomhed fik stjålet svejseapparat og boremaskiner

Foto: Palle Herløv

Lindved: En ukendt gerningsmand brød i tidsrummet mandag kl. 23 til tirsdag kl. 6 ind i en virksomhed på Sindbjerglundvej i Lindved.

Ifølge politiet skaffede han sig adgang ved at bryde en bagdør op. Efterfølgende slap han afsted med ni boremaskiner, en Migatronic svejser samt "en god stak" batterier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

Læserbrev

Tidligere formand i replik til Tommy Poulsen: Årene med Team Horsens var ikke én mands arbejde

Læserbrev: Når man læser Tommy Poulsens sportskommentar 8. december ("Stor forskel på Vejle og Horsens", red.), kan man få den opfattelse, at årene med Team Horsens var én mands arbejde. Det er ikke sandt. Jeg havde mange gode medspillere i bestyrelsen og blandt sponsorerne. Uden dem ikke noget at være formand for. Man kan også få indtryk af, at der slet ikke er nogen, der gør en indsats for eliteholdene i 2019. Det er heller ikke sandt. HH's damer har nu i flere år haft Jørgen Møller og dem omkring ham som store støtter. OL-sejlerne med Anne Marie Rindom i spidsen, som i parentes bemærket for mange år siden sammen med andre sejlerpiger fik et af Team Horsens' små skulderklap-sponsorater, får stor opbakning i projektet "Horsens til OL". Bestyrelse og daglig ledelse i AC Horsens driver vel den superligaklub, som har flest år med plus på regnskabet. Det er vel også en slags støtte. Men Tommy har da ret, når han skriver, at det kunne være dejligt, hvis nogen i Horsens hentede inspiration til at gøre mere. Mange andre byer lod sig tidligere inspirere af Team Horsens.

Annonce