Annonce
Kultur

Violinvirtuos besøger Nørre Snede

Som musikalsk iværksætter har Christine Pryn grundlagt Rudersdal Sommerkoncerter, og hun har arbejdet med international udveksling og skabt temakoncerter. Arkivfoto
Den danske violinist Christine Pryn giver koncert i Nørre Snede torsdag 7. november.
Annonce

Nr. Snede: Den danske violinvirtuos Christine Pryn giver koncert i Nørre Snede torsdag 7. november klokken 19.30 på Solbakkevej 15A. Det er foreningerne Verdensmusik og Nskubib, der arrangerer.

Christine Pryn spiller værker af Johan Sebastian Bach, Elena Firsova og Niels Viggo Bentzon, og mellem numrene fortæller hun om musikken.

Lige siden sin debut i 2001 har Christine Pryn fået gode anmeldelser og er blandt andet blevet betegnet som et ”violinistisk kraftfelt”. Hun har haft en karriere som solist og kammermusiker med koncerter i mere end 25 lande i Europa, Asien samt USA. Hun har modtaget en lang række priser både i Danmark og udlandet inklusive den polske Gloria Artis medalje og Musikanmelderringens Kunstnerpris.

Som solist har hun samarbejdet blandt andet med Det Polske Radioorkester, Det Irske Radioorkester, Helsingborgs Symfoniorkester, Det Lettiske Nationalorkester og flere danske orkestre. Hun er medlem af det nye ensemble, Rudersdal Kammersolister, der er med en fleksibel besætning gør det muligt både at lave traditionelle kammerkoncerter og skræddersyede projekter f.eks. til gallerier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce