Annoncørbetalt indhold

Vildthegn - beskyt dyr, træer, køkkenhaver og meget mere

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du på jagt efter et vildthegn, der kan indhegne frilandsdyr, frugttræer, nyplantninger, juletræer m.m.? På markedet inden for vildthegn finder du en masse forskellige typer hegn. Vildthegn minder meget om det helt klassiske trådhegn og nethegn, dog er et vildthegn meget stærkere og kan modstå mere. Derudover har vildthegn lang levetid. Og det gør også, at vildthegn både er en effektiv og billig løsning for dig, der er på udkig efter vildthegn.

Formålet med vildthegn er oftest ikke kun at holde dyr inden for hegnet. Hegnet skal for det meste også være stærkt nok til at modstå indtrængen fra udefrakommende dyr - og det er særligt for at beskytte dine nyplantede træer osv.

Annonce


Opsætning af vildthegn - Ganske enkelt!

Vildthegn er let at sætte op. Det opsættes med hjørnestolper, mellempæle og stivere. Hjørnestolperne er kraftige pæle, som kan opretholde et vedvarende træk, og som sikre at hegnet står, som det skal i rigtig mange år frem. Mellempæle anvendes kombineret med mindre stivere langs hegnslinje.

Vildthegn kan du let placere, hvor du foretrækker. Det er dog lidt en anden sag med hegn af træ, stolper og/eller beton. Vildthegnet gør det utroligt let og enkelt at indhegne din grund for enten at beskytte træer, afgrøder eller dyr. Når du monterer vildthegn, bør du være ekstra opmærksom på, at hegnet forbliver stramt. Det sikre dig nemlig de bedste forudsætninger for, at vildthegnet opfylder dine forventninger fremadrettet.


Vildthegn - Den rette og billige løsning

Sidder du med et ønske om enten at holde dyr inde eller vildt ude fra din grund, så er vildthegn den oplagte løsning til dit behov. Vildthegnet er helt ideelt til at indhegne får, frilandsgrise, frilandshøns og til at indhegne industriarealer, sommerhuse og lignende. Derudover er vildthegn ganske effektivt at anvende ved indhegning af områder med frugttræer, nyplantninger, juletræer osv. Særligt hjortevildt og harer er vilde med nyplantede træer, der giver nye skud. Og det er ikke uden betydning for dine træer, for dyrene kan forvolde betydelig skade, og det ville da være ærgerligt. Derfor er et vildthegn den mest effektive måde at holde vildtet ude for at sikre den bedst mulige start for dine træer.


Beskyt din køkkenhave fuldkomment

Rådyr er skønne, når de boltrer sig i naturen og springer afsted med elastik i klovene. Og selvom de er nuttede at beskue, så er de slemme til at tage afgrøder lige før høst i køkkenhaverne. Som køkkenhave-ejer der sår, luger og vander i månedsvis, er det ikke rådyrene, som skal have de delikate goder fra køkkenhaven. Det ses flere steder, at mange vælger af indhegne grunden ved sommerhusene. Oftest er det forbundet med, at folk dyrker køkkenhaver, som de naturligvis ønsker at beskytte mod rådyr. Hvis du står i samme situation, så er et 2 meters vildthegn en optimal løsning, som du vil blive rigtig glad for. Så kan du igen have din køkkenhave for dig selv uden uindbudte, pelsede gæster på besøg.


Rådyr er bestemt ikke kræsne dyr. De spiser alt fra salat til roser. Vildthegn vil derfor altid være den bedste løsning for dig, der ønsker at beskytte din sommerhushave eller private have nær skovområder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.