Annonce
Kultur

Vild med nytårsdans

Med den tredobbelte Vild med dans-vinder Silas Holst som energisk indpisker tog op imod 100 kvinder lørdag hul på det nye år med en gang nytårsdans i Brande Hallerne. Foto: Mikael Lund
Silas Holst dansede ved arrangementet i Brande Hallerne.
Annonce

Brande: Lørdag 4. januar besøgte den nybagte og nu dermed tredobbelte vinder af ”Vild med dans”, Silas Holst, Brande for at danse det nye år godt i gang.

Det blev en på mere end en måde svedig eftermiddag for de knap 100 kvinder – hvis der var en mand på gulvet i Brande Hallernes hal B, havde han gemt sig godt – der havde tilmeldt sig arrangementet, som først bød på en times flashdance og efter et lille frikvarter fortsatte med en times gedigen disco til toner fra Grease.

De mange dansende deltagere blev trin for trin koreograferet, indtil helheden hang sammen, hele tiden opildnet af en energisk og veloplagt Silas Holst, der gerne ville have det ”større, vildere og voldsommere”. Med sig på scenen havde Silas Holst taget en anden dygtig og energisk danser, Michella Bennett, som tilbragte det meste af eftermiddagen med ryggen til deltagerne. Dermed kunne de lettere følge hendes bevægelser uden først at skulle spejlvende dem.

De forskellige trin og sekvenser havde fået forskellige navne; bl.a. rykkede deltagerne undervejs direkte fra ”blotteren” (som for en udenforstående mand godt kunne minde lidt om ”helikopteren”, bare med tøj på) til ”busstoppestedet”, som i Silas Holsts terminologi også er kendt som ”dillertrinnet” – så var der ikke allerede lidt smålummert i hallen, fik temperaturen ligesom de røde kinder lige en tand i vejret. Ingen tvivl om, at der blev forbrændt nogle kalorier og smidt indtil flere overflødige kilo i løbet af de to timers danselektioner samtidig med, at der var plads til masser af gode grin undervejs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce