Annonce
Horsens

Vidner forsøgte at forhindre 18-årig spritbilist i at køre

En 18-årig pige fra Brædstrup blev søndag kl. 1.19 stoppet i bil og sigtet for spritkørsel. Forud for det havde flere vidner forsøgt at undgå, at den unge bilist satte sig ind i bilen og kørte. Det gjorde hun alligevel, og derfor ringede vidnerne efter politiet, der kørte ud og fik kvinden standset på Silkeborgvej. Arkivfoto

Horsens: En 18-årig pige fra Brædstrup risikerer at miste sit kørekort, efter at hun søndag kl. 1.19 blev snuppet for spritkørsel.

Kvinden blev standset af politiet på Silkeborgvej, og forud for det var politiet blevet tippet om, at hun havde for mange promiller i blodet, oplyser fung. vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

- Flere vidner havde forinden forsøgt at forhindre hende i at køre, men det lykkedes ikke. Hun kørte alligevel, og derfor blev vi tilkaldt, fortæller Stig Simonsen og tilføjer, at anmelderen er en 20-årig mand.

Det fremgår ikke af døgnrapporten, hvor kvinden kørte fra, da hun satte sig ud i sin bil.

Men stoppet blev hun, alkometer-testet, sigtet og taget med på stationen for at afgive en blodprøve.

Hvis blodprøven bekræfter, at hun var beruset, vil der på grund af hendes unge alder være skærpede sanktioner, og hun mister formentlig førerretten, oplyser Stig Simonsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce