Annonce
Horsens

Vidne satte efter tyv - måtte opgive at følge efter da han blev samlet op af ventende bil

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Horsens: En 23-årig mand fra Horsens optog mandag kl. 17.34 forfølgelsen, da han så en tyv stjæle fra en bil på Nørretorv.

- Vidnet har fortalt, at han så en mand knuse bagruden på en Audi, der holdt parkeret på Nørretorv. Fra bilen stjal han en sort sportstaske, inden han løb nordpå ad Nørrebrogade og drejede til højre ad Ane Staunings Vej, hvor han blev samlet op af en ventende bil. Den 23-årige fulgte efter tyven helt til Ane Staunings Vej, men måtte så opgive at følge med, da tyven satte sig ind i bilen, fortæller politikommissær Lars Elmstrøm fra Sydøstjyllands Politi.

Han oplyser, at vidnet har beskrevet den ventende bil som en VW Touran på hvide plader.

Vidnet har også været i stand til at give et signalement af gerningsmanden, der beskrives som ca. 25 år, 170-180 cm høj og af anden etnisk oprindelse end dansk. Mandag var han iført grå bukser og en mørk hættetrøje.

- Derudover er der jo formentlig tale om en medgerningsmand, der ventede i bilen, men ham har vi ikke noget signalement af, fortæller Lars Elmstrøm, der også oplyser, at flere andre vidner har henvendt sig til politiet og fortalt, at de har set den løbende mand med sportstasken.

- Men vi vil gerne høre fra flere, der kan lede os på sporet af gerningsmanden, siger han.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Bor du i et område med høj eller lav smitte: Find dit sogn på kortet

Annonce