Annonce
Brande

Videofilm skal skaffe flere tilflyttere til Nørre Snede

Med skilte og gule Nørre Snede-cykler ved indfaldsvejene har lokalrådet allerede i længere tid reklameret for byen. Nu kommer der også en videofilm, der skal trække folk til byen. Arkivfoto
Lokalråd lancerer snart ny videofilm, der skal være med til at øge bosætningen i Nørre Snede.

Nr. Snede: Lokalrådet i Nørre Snede er ved at lægge sidste hånd på fremstillingen af en videofilm, der skal være med til at markedsføre Nørre Snede som bosætningsby. Filmen skal blandt andet fremhæve byens gode geografiske placering, naturen omkring byen, kulturlivet og byens faciliteter.

- Hver dag kører over 4000 biler gennem Nr. Snede, og endnu flere kører udenom byen som pendlere. Og det er klart, at vi jo gerne vil tiltrække nogle af disse mange pendlere, der med fordel kunne bo her i byen, siger lokalrådsformand Hans Jørgen Jensen.

- Befolkningsudviklingen i Nr. Snede har været lidt vigende, men det er dog begyndt at gå den rigtige vej. Mulighederne for at få flere tilflyttere er til stede. Der er pænt med parcelhuse til salg, og huspriserne er jo ikke høje - man kommer langt for en million kroner. Vi kan slå på, at man kan bo billigt her i byen, så der bliver råd til bil nummer to. Ikke mindst har vi to store boligprojekter undervejs, Nama-byggeriet og Domeas projekt Rosenhaven midt i byen, understreger han.

Annonce

Gerne flere byggegrunde

- I øjeblikket har vi ikke så mange ledige byggegrunde. Her kunne vi godt bruge nogle flere. Det kunne eventuelt være i form af storparceller, og det kunne også være interessant med flere alternative udstykning i stil med Skovdalen, hvor der er bygget træhuse, halmhuse og lavenerighuse, tilføjer Hans Jørgen Jensen.

- Jeg synes, at Nørre Snedes geografiske placering er rigtig god. Vi ligger tæt på de store færdselsårer, og man skal jo ikke glemme, at byen er et trafikknudepunkt. Vi har den store busstation med hele 90 afgange hver dag - det betyder meget, pointerer lokalrådsformanden.

Filmen er ved at blive færdigredigeret, og Hans Jørgen Jensen regner med, at den vil bliver offentliggjort i løbet af få uger på internettet og Facebook.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce