Annonce
Hedensted

Video: Friske motionister indtager atter bystranden

Igen i år er det muligt at deltage i strandgymnastik på Juelsminde bystrand. Onsdag mødte fire friske motionister op til trods for regn og vind. Foto: Joachim Voss
Juelsminde Hallerne afholder strandgymnastik tre gange om ugen indtil midten af juli. Det er et tilbud, som mange motionister benytter sig af.

Juelsminde: Onsdag morgen indbød sommervejret ikke ligefrem til udendørs gymnastik - eller nogen anden form for udendørs aktivitet for den sags skyld.

Men det holdt ikke fire friske morgenmotionister fra at bevæge sig ud i det våde vejr.

Mandag, onsdag og fredag fra klokken 9.30 og en time frem indtager motionister i alle aldre og afskygninger storstranden i Juelsminde, hvor de får gang i lemmerne og får frisk havluft ned i lungerne. Det er primært mænd og kvinder over 60, der benytter sig af tilbuddet fra Juelsminde Hallerne og Juelsminde Turistråd, og blandt dem er flere turister. En af dem var Lis Jørgensen, der har sommerhus i Juelsminde.

- Det er da lunt, sagde hun efter de første par øvelser på stranden, selvom vinden gjorde sit for at køle alle på stranden ned.

Annonce
Der blev lavet mange forskellige øvelser på stranden onsdag morgen og formiddag til glæde for motionisterne. På normale dage er der omkring 20 deltagere. Foto: Joachim Voss

Gymnastik med god udsigt

Lis Jørgensen holder af at komme ned på stranden og få rørt sig, og hun synes, at det er dejligt, at Juelsminde Motionscenters instruktører bruger tid på morgengymnastik og gør det muligt at dyrke motion på et hold, uden at deltagerne skal møde op i et træningscenter.

- Jeg kommer, fordi det er dejligt at være på stranden, og fordi det er godt at få noget motion. Jeg synes, det er pragtfuldt, at man kan ligge og kigge ud over vandet. Det er en oplevelse, siger hun.

Onsdag morgen var der grundet nattens og morgens massive regnskyl kun dukket de fire motionister op, men normalt deltager omkring 20, fortæller dagens instruktør Mette Lauridsen fra Juelsminde Hallerne.

Strandgymnasterne startede sæsonen 3. juni, og det er muligt at deltage kvit og frit på holdet til og med uge 28.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce