Annonce
Horsens HK

Vi spiller med nerverne uden på trøjerne

Mette Lassen var bedste spiller mod København og får mere spilletid i Skanderborg, fordi Camilla Sommer er ude med en skade. Foto: Charlotte Adsbøl.
Afgørende kamp om nedrykning mellem Skanderborg og HH Elite i kvindernes liga i Skanderborg torsdag aften.

Horsens: Håndboldfolket har talt om denne kamp i flere uger. Nu går det løs. Torsdag aften kl. 18.30 spiller HH Elite nedrykningskamp i Skanderborg, og du kan se kampen på TV2 Sport.

- Vi spiller med nerverne uden på trøjerne, siger HH-træner Lars Frederiksen.

- Jeg forventer en spændende kamp. Vi går ind til kampen som alle andre og forbereder os på sammemåde. Kampen er vigtig for os, men den er endnu vigtigere for Skanderborg. Hvis vi vinder, er vi 95 procent sikre på at undgå den direkte nedrykning, siger HH-træneren.

HH må undvære Camilla Sommer, der plages af en skade i foden.

- Hendes skade betyder, at der bliver mere spilletid til Mette Lassen, som var vores bedste spiller mod København i den seneste kamp, siger Lars Frederiksen.

Hvis HH vinder, kommer holdet side om side med Team Tvis Holstebro, og sætter Skanderborg og Aalborg af i bunden til en tvekamp om den enlige direkte nedrykningsplads.

Nr. 9, 10, 11, 12 og 13 skal spille én kamp mod hinanden om nedrykning. Det hold, der slutter dårligst, skal spille mod nummer to fra 1. division.

- Vi håber og tror, vi kan slippe for en nedrykningskamp mod et 1. divisionshold, siger Lars Frederiksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce