Annonce
Erhverv

Vi skal være ordentlige ved hinanden

Varehusdirektør Arne Sørensen tror, at en del af varehusets succes skyldes en god arbejdskultur blandt de ansatte. Arkivfoto

Varehusdirektør Arne Sørensen tror, at en del af varehusets succes skyldes en god arbejdskultur blandt de ansatte - Holger Nielsen er en af kulturbærerne.

Odder: Med 230 ansatte siger det sig selv, at ikke alle de ansatte i Kvickly Odder kender hinanden ud og ind. Men varehusdirektør Arne Sørensen sætter god tone og kollegialt samvær højt.

Derfor arrangerer og deltager varehusdirektøren da også i arrangementer for de ansatte, ligesom han hver fredag er med, når de ansatte snupper en bid brød og en fyraftensøl foran delikatessen. Når han altså er på arbejde på det tidspunkt.

- Det med at være ordentlige ved hinanden, kan vi på mange måder takke min forgænger Jens Skovhus for. Han fik indført et DNA i varehuset, som heldigvis stadig lever og videreføres løbende. Vi taler pænt til hinanden, og vi hjælper hinanden, når det er nødvendigt, siger direktøren, som dog i de senere år har oplevet, at det er blevet sværere at mødes uformelt. Men det skyldes alene, at varehuset i dag holder åbent i 84 timer om ugen.

- I gamle dage mødte vi alle kl. 9.30 og gik hjem kl. 17.30. Nu arbejdes der i skift, og det betyder, at der skal mere planlægning til, når vi skal mødes. Men jeg forsøger at bakke op om de fleste arrangementer, siger Arne Sørensen og fremhæver Holger Nielsen som en af kulturbærerne for den gode stemning.

- Holger er ekstremt passioneret, arbejdsom og vel egentlig mere kendt end både borgmesteren og mig. Det sætter vi alle sammen pris på, siger varehusdirektøren, der gennem årene har haft tre generationer af samme familie på lønningslisten. Han har også set mange af de unge finde sammen og blive par.

- Det er altid hyggeligt, men vi har nu også regler. Hvad folk laver i deres fritid, er helt op til dem selv. Men så længe vi er på arbejde, skal der ikke kysses eller krammes hverken i butikken eller kantinen. For vi skal jo alle sammen være her, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Seks Horsens-boksere i finalen ved JM

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce