Annonce
Debat

Vi kan nu præsentere et finanslovsforslag, der vil gøre det op med den manglende arbejdskraft - et udspil, der faktisk tager udfordringen seriøst

Niels Flemming Hansen. Arkivfoto: Mette Mørk

Læserbrev: Har du også hørt, at det kan være svært at finde en håndværker? Eller at en tid hos din egen læge kan have lange udsigter?

Slut med at Syd- og Sønderjylland skal kæmpe med akut mangel på arbejdskraft! På landsplan har især Syd- og Sønderjylland haft flest udfordringer med rekruttering.

I hvert fjerde rekrutteringsforsøg endte de jyske virksomheder med ikke at besætte stillingen eller hyre en, der ikke har de rette kvalifikationer. Det er meget akut, og det skal vi have rettet op på.

Annonce

Vi i Det Konservative Folkeparti vil en helt anden retning for Danmark, end den socialdemokratiske regering vil. Derfor fremlægger vi vores bud på, hvordan vi passer på Danmark nu - og i fremtiden. Vi sætter en god, borgerlig kurs for Danmark!

Vi kan nu præsentere et finanslovsforslag, der vil gøre det op med den manglende arbejdskraft. Et udspil, der faktisk tager udfordringen seriøst.

Vi sætter handling bag ordene. Vi gør det attraktivt at yde en indsats. Derfor vil vi bl.a. sænke skatterne for 6,8 mia. kr., hive over 100.000 danskere ud af topskatten, øge beskæftigelsesdraget og helt fjerne modregningen af arbejdsindkomst i folkepensionen.

Niels Flemming Hansen

Vi sætter handling bag ordene. Vi gør det attraktivt at yde en indsats. Derfor vil vi bl.a. sænke skatterne for 6,8 mia. kr., hive over 100.000 danskere ud af topskatten, øge beskæftigelsesdraget og helt fjerne modregningen af arbejdsindkomst i folkepensionen.

Kort sagt. Vi leverer med vores finanslovsudspil en ansvarlig økonomisk politik, der ikke kun indeholder forslag til udgifter, men faktisk tænker eksisterende ressourcer på ny.

Helt konkret har det tre ben at gå på: gennem god ledelse, privat konkurrence og mindre bureaukrati.

Jeg mener nemlig, at skattekronerne skal prioriteres af respekt for skatteyderne, og fordi dansk økonomi altid skal hænge sammen. Vi skal gøre Danmark rigere, så vi får råd til velfærd og den grønne omstilling. Tingene hænger sammen.

På godt jysk: Et udspil, der ikke er så ringe endda.

Enig?

Annonce
Horsens For abonnenter

Grim, ærgerlig og snusket: Graven får ikke pæne ord med på vejen, men spørger du politikerne, er det netop ord, der skal være starten på forandring

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Lærer-Jan holder aldrig helt fri: Gæsterne og maden må vente, når eleverne ringer

Erhverv For abonnenter

Stinne rejste sig, da fundamentet under hendes firma smuldrede: Nu har hun 50 ansatte og modtager nye jobansøgninger hver dag

Podcast

Ældre Sagen håber på ekstra læger til Hedensted: Vores medlemmer vil blive berørt meget

Hedensted

Fældninger og skader på træer: Det skal til for at hjælpe Staksrode Skov, siger Naturstyrelsen

Løvkvist: Messerschmidt kæmper for at vriste magten ud af døende hænder

Leder For abonnenter

Tiden er kommet: Send dit brokke-gen på vinterferie og lad julefreden sænke sig tidligt og lad den vare til påske og gerne længere

Horsens

Vaccinationscenter opruster med vagt efter hærværk og forsøg på brandstiftelse på centret

Erhverv For abonnenter

Sushi-succes og vækst på værtshus, optik, chokolade og meget mere: Se hvordan lokale firmaer klarer skærene i ugens regnskaber

Skoleleder om mulig Omikron-variant: Der er så mange ansatte, der skal testes, at vi ikke kan tage imod elever

Horsens

Mens priserne på energi stiger: Her bliver der ingen prisstigninger på fjernvarme

Erhverv For abonnenter

Midt i tvangslukning og produktionsproblemer: Allan Hansen fik et af sine bedste år nogensinde - og succesen er kun vokset siden

Kultur

Udsatte familier får chancen for at holde jul på Fængslet

Annonce