Annonce
Østjylland

Vi Elsker Sommer aflyser otte shows i Tangkrogen

Arrangørerne bag Vi Elsker Sommer aflyser de resterende shows i Aarhus oven på myndighedernes udmelding om fortsat stigning af coronasmittede torsdag. Folk med billet til de aflyste shows kan få pengene tilbage ved Ticketmaster. Foto: Fotoravn
Corona-situationen i Aarhus får arrangøren af Vi Elsker Sommer til at sløjfe tre dage med underholdning og koncerter under teltdugen i Tangkrogen.
Annonce

AARHUS: Corona-situationen i Aarhus får nu arrangørerne bag underholdningsarrangementet "Vi Elsker Sommer" til at aflyse de resterende shows i teltet i Tangkrogen.

- Vi har fulgt med i udviklingen med det stigende antal Covid-19 smittede de seneste dage. Efter pressemødet, hvor myndighederne anbefalede, at man ikke lavede større arrangementer i Aarhus i disse dage, er vi kommet frem til, at det ikke er tiden til at sidde 480 mennesker i et telt, når hele byen prøver at nedkæmpe smitten. Det har været en mega-svær beslutning, men alle vores artister har heldigvis fuld forståelse for situationen, siger arrangør Riffi Haddaoui.

Den seneste måned har karavanen med Burhan G, Mick Øgendahl, Sanne Salomonsen, Rasmus Bjerg, MGP-stjerner, Onkel Reje og Hr Skæg ellers været omkring Nykøbing Sjælland, Marielyst, Karrebæksminde og Blokhus, hvor 79 shows er blevet gennemført for op mod 480 publikummer ad gangen.

- Vi kommer fra en tur, hvor vi virkelig har passet på vores gæster, sprittet af og holdt afstand. Det har fungeret rigtig godt, understreger Riffi Haddaoui.

Annonce

Vil skabe trygge oplevelser

Onsdag 5. august kørte karavanen ind i Aarhus, hvor det 1.200 kvadratmeter store telt var rejst på Tangkrogen som sidste stop. Men da coronatallene fortsat går den forkerte vej i Aarhus, ser arrangørerne sig nødsaget til at aflyse de resterende otte shows, 6., 7. og 8. august.

- Vi oplevede allerede onsdag, at 150 publikummer blev hjemme, selv om de havde købt billet. Her til formiddag (torsdag, red.)har mange spurgt, om de kunne få pengene tilbage. Det giver også et signal om, at folk ikke er trygge, og hele vores idé med Vi Elsker Sommer var at skabe trygge kulturoplevelser for publikum, siger Riffi Haddaoui.


Det har været en mega-svær beslutning, men alle vores artister har heldigvis fuld forståelse for situationen.

Riffi Haddaoui, arrangør af Vi Elsker Sommer


Han fortæller, at der på forhånd var solgt i gennemsnit 200 billetter til hver af de otte aflyste shows i Aarhus.

Har man købt billet til et af dem, kan pengene refunderes ved Ticketmaster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce