Annonce
Horsens

Vi beklager: Den trykte udgave af avisen er forsinket i dag

Avisen trykkes hos Erritsø Tryk, som er en del af JP/Politikens Hus. I dag er der imidlertid bøvl med teknikken i det store trykkeri. Foto: Peter Leth-Larsen

Horsens: "I regn og slud - skal posten ud," synger de i en gammel tv-julekalender. Og det samme gælder den daglige avis, som vores bude trofast deler ud hver eftermiddag.

I dag, torsdag, bliver den trykte udgave af Horsens Folkeblad imidlertid forsinket. Det skyldes ikke budene, ej heller vejret, men tekniske problemer på avistrykkeriet i Erritsø.

I skrivende stund regner vi med, at forsinkelsen er på cirka to timer. Både trykkeriets folk og vores egne vognmænd og budene arbejder på højtryk for at få avisen trykt og bragt ud.

Vi beklager forsinkelsen over for vores abonnenter og annoncører.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

En hyldest til den gode idé - lad os få mere af den slags

Gode ideer kan vi aldrig få for mange af. Og når de så oven i købet bliver omsat i handling og er en gevinst, er der ekstra grund til at anerkende et godt initiativ. Sådan er det med Mai-Britt Therkelsen, der som leder af tøjafdelingen hos Blå Kors kunne se genbrugsguld gå tabt på grund af manglende hænder. Mange ville trække på skuldrene og ærgre sig, men heldigvis ville Mai-Britt Therkelsen det anderledes. Hun fik en god idé om at lave en sorteringscentral som et beskæftigelsesprojekt, og nu er det blevet til virkelighed med opbakning fra Horsens Kommune. Et initiativ, der har alle muligheder for at blive en gevinst for alle parter. Den slags kan vi ikke få nok af, og det er vigtigt at anerkende, når en idé på den måde bliver til virkelighed. Mai-Britt Therkelsens initiativ minder os alle om, at der i princippet ikke skal så meget til. Der må være masser af lignende ideer, der rumler og rumsterer derude i Horsens og opland. Lad os få dem på bordet. Alle kan måske ikke lade sig realisere, men hvorfor ikke hjælpe hinanden med at gøre hverdagen lettere og udnytte de ressourcer, vi har, bedst muligt. I dette tilfælde havde Mai-Britt Therkelsen en chef, der var på ideen, ligesom Horsens Kommune også bakkede op. Sådan er det med alle ideer. De kræver opbakning og støtte. Vi er alt for gode til at tale ting ned og skyde forslag ned med en halvdårlig, kvik bemærkning. Den slags er dræbende for folk med gode ideer og lyse indfald, og fremfor alt risikerer vi at smide guld på gaden. Husk det næste gang, du får en god idé eller bliver præsenteret for én af slagsen. Giv det en chance. Ikke noget med at sige: Hvorfor dog det? Støt og bak op og spørg i stedet dig selv og dine omgivelser: Hvorfor ikke? Det vil være til gavn for os alle på den lange bane, så hyld den gode idé og lad os får mere af den slags.

Annonce