Annonce
Brædstrup

Veteranknallerter bliver luftet

Veteranknallerter-entusiaster har noget at glæde sig til med to store løb 21. maj og 11. juni. Arkivfoto
Gammelstrup/Mossø - Mange af de lokale veteranknallert-entusiaster får virkelig brugt deres gamle tohjulere i løbet af den kommende tid. Der er nemlig to store begivenheder, hvor veteranknallerterne skal luftes. Der er for det første veteranknallert-turen "På sporet" lørdag 21. maj - en tur gennem søhøjlandet med stop ved Vrads Veteranbane ved middagstid og senere ved Den Genfundne bro i Gammelstrup mellem klokken 14.30 og 15.30. Der vil være yderligere pauser blandt andet ved den gamle flyveplads ved Gl. Rye og ved Them Svømmehal. Løbet er arrangeret af Ny Veteranknallertklub (NYVK).
Annonce

Mossø Open udsolgt

Næste store knallertbegivenhed er det årlige Mossø Open lørdag 11. juni, der ligeledes er arrangeret af NYVK. Som noget ret usædvanligt er alle 100 billetter til Mosø Open allerede solgt.

- Billetterne er simpelthen revet væk, siger formand Viggo Olesen fra knallertklubben.

Mossø Open snor sig rundt om Mossø med en rute på 51 kilometer - ofte i meget kuperet terræn. Løbet kaldes derfor for "veteranknallerternes bjergetape". Der er afgang klokken 10.30 fra de gamle smedje på Gl. Kattrupvej 18 ved Gedved, og der bliver flere pauser undervejs - blandt andet en længere pause i Voerladegård, hvor der er byfest.
Annonce

Også motionsløb

Med hensyn til den 21. maj bliver der virkelig mylder ved Den Genfundne Bro denne dag. Lørdag 21. maj er der nemlig også et stort motionsløb over Den Genfundne Bro, idet motionsløbeklubben 8740dk arrangerer et løb fra Brædstrup til broen med start kl. 14 fra Brædstrup Stadion. Der løbes via naturstien, der følger den nedlagte Bryrup togbane til broen ved Gammelstrup.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Det bliver ikke på onsdag: Posthuset har sat dato på genåbning

Horsens

Stigende smittetryk bekymrer: Nu bliver Bytorv Horsens coronatest-sted

Hedensted For abonnenter

Schæferhunden Buller advarede om nattebrand: Få minutter senere stod Christina på gaden med tre-årige Felix i favnen

Annonce