Annonce
Odder

Veteranknallert klub inviterer på knallerttur

Ny Veteranknallert Klub har fokus på fællesskab og oplevelser med de gamle knallerter som centrum, hvilket i løbet af klubbens knap tre år har tiltrukket 200 medlemmer.
Annonce

Odder: Knallerterne kører af sted fra plejeboligerne på Bronzealdervej i Odder, når der lørdag 16. september er Gammel Dansk 2017. Det er en tur på veteranknallert, og alle, der har en knallert fra 1988 eller før er velkommen til at køre med.

Man kører i Odder og omegn, og en billet til at køre med, skal være købt senest søndag 10. september på klubbens hjemmeside på www.nyvk.dk.

Gammel Dansk er en årlig tema-tur i Ny Veteranknallert Klub, hvor hjørner af den danske historie i en eller anden afskygning er omdrejningspunktet for ruten. En enkelt Gammel Dansk i flydende form indgår også i dagens program for deltagerne.

I alt er turen i år på ca. 70 km med afstikkere til blandt andet Bjørnegrotten i Odder, Alrø, Sondrup Strand, Hundslund, Torrild og Fensholt, inden returnering og eftermiddagskaffe på Polititorvet ved Helles Pølsevogn.

Frokost-stoppet er på Alrø, hvor frokosten består af tartelet på Café Alrø.

Der er ledsagevogn med på turen - såkaldt "ligvogn" - til opsamling af eventuelt havarerede køretøjer.

Hvis man er nysgerrig efter at se de gamle knallerter, kan man se dem på Polititorvet i Odder, ved Helles Pølsevogn klokken 15.20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Mandagens coronatal: Rekordmange bliver testet i Horsens Kommune i disse dage

Hedensted For abonnenter

Anja havde en svær tid som gravid og fødte 3,5 måned for tidligt: Nu er hun selvstændig fertilitetsrådgiver

Annonce