Annonce
Hedensted

Vestvejen spærret efter kast mod lastbil - politiet efterlyser cyklist

Arkivfoto

Uldum: Politiet har torsdag eftermiddag spærret Vestvejen omkring Uldum i begge retninger, efter at en lastbil kl. 15.30 blev ramt af en endnu ukendt genstand fra en bro, der går henover vejen.

Genstanden blev kastet fra Hesselballevej, der går henover Vestvejen, oplyste Sydøstjyllands Politi ved 17-tiden.

- Vi har spærret Vestvejen, mens vi leder efter den genstand, der har ramt lastbilen. Genstanden ramte lastbilen hårdt ovenpå vindskærmen og heldigvis ikke forruden, siger Jesper Brian Jensen, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Politiet beder nu om offentlighedens hjælp til at komme i kontakt med en mandlig cyklist, som føreren af lastbilen så på broen, umiddelbart efter at lastbilen var blevet ramt, altså cirka kl. 15.30.

- Manden var iført rødt og blåt tøj. Vi siger ikke, at det er den mand, der har kastet noget fra broen, men vi vil meget gerne snakke med ham, siger Jesper Brian Jensen.

Hvis man kender manden, eller selv er manden, må man gerne kontakte politiet på telefonnummer 114.

Jesper Brian Jensen kunne ved 17-tiden ikke give et bud på, hvornår vejen igen bliver åbnet for trafik.

- Den bliver åbnet, når vi er færdige med at søge, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

En hyldest til den gode idé - lad os få mere af den slags

Gode ideer kan vi aldrig få for mange af. Og når de så oven i købet bliver omsat i handling og er en gevinst, er der ekstra grund til at anerkende et godt initiativ. Sådan er det med Mai-Britt Therkelsen, der som leder af tøjafdelingen hos Blå Kors kunne se genbrugsguld gå tabt på grund af manglende hænder. Mange ville trække på skuldrene og ærgre sig, men heldigvis ville Mai-Britt Therkelsen det anderledes. Hun fik en god idé om at lave en sorteringscentral som et beskæftigelsesprojekt, og nu er det blevet til virkelighed med opbakning fra Horsens Kommune. Et initiativ, der har alle muligheder for at blive en gevinst for alle parter. Den slags kan vi ikke få nok af, og det er vigtigt at anerkende, når en idé på den måde bliver til virkelighed. Mai-Britt Therkelsens initiativ minder os alle om, at der i princippet ikke skal så meget til. Der må være masser af lignende ideer, der rumler og rumsterer derude i Horsens og opland. Lad os få dem på bordet. Alle kan måske ikke lade sig realisere, men hvorfor ikke hjælpe hinanden med at gøre hverdagen lettere og udnytte de ressourcer, vi har, bedst muligt. I dette tilfælde havde Mai-Britt Therkelsen en chef, der var på ideen, ligesom Horsens Kommune også bakkede op. Sådan er det med alle ideer. De kræver opbakning og støtte. Vi er alt for gode til at tale ting ned og skyde forslag ned med en halvdårlig, kvik bemærkning. Den slags er dræbende for folk med gode ideer og lyse indfald, og fremfor alt risikerer vi at smide guld på gaden. Husk det næste gang, du får en god idé eller bliver præsenteret for én af slagsen. Giv det en chance. Ikke noget med at sige: Hvorfor dog det? Støt og bak op og spørg i stedet dig selv og dine omgivelser: Hvorfor ikke? Det vil være til gavn for os alle på den lange bane, så hyld den gode idé og lad os får mere af den slags.

Erhverv For abonnenter

Håndværk og håndmadder giver smør på brødet: Otte nye regnskaber fra lokale firmaer

Annonce