Annonce
Hedensted

Vestvejen spærret efter kast mod lastbil - politiet efterlyser cyklist

Arkivfoto

Uldum: Politiet har torsdag eftermiddag spærret Vestvejen omkring Uldum i begge retninger, efter at en lastbil kl. 15.30 blev ramt af en endnu ukendt genstand fra en bro, der går henover vejen.

Genstanden blev kastet fra Hesselballevej, der går henover Vestvejen, oplyste Sydøstjyllands Politi ved 17-tiden.

- Vi har spærret Vestvejen, mens vi leder efter den genstand, der har ramt lastbilen. Genstanden ramte lastbilen hårdt ovenpå vindskærmen og heldigvis ikke forruden, siger Jesper Brian Jensen, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Politiet beder nu om offentlighedens hjælp til at komme i kontakt med en mandlig cyklist, som føreren af lastbilen så på broen, umiddelbart efter at lastbilen var blevet ramt, altså cirka kl. 15.30.

- Manden var iført rødt og blåt tøj. Vi siger ikke, at det er den mand, der har kastet noget fra broen, men vi vil meget gerne snakke med ham, siger Jesper Brian Jensen.

Hvis man kender manden, eller selv er manden, må man gerne kontakte politiet på telefonnummer 114.

Jesper Brian Jensen kunne ved 17-tiden ikke give et bud på, hvornår vejen igen bliver åbnet for trafik.

- Den bliver åbnet, når vi er færdige med at søge, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Tak for oplevelserne til en dansk verdensstjerne

Der er altid risiko for at få tastaturkrigere på nakken, når man hylder en sportsstjerne som den største i Danmark nogensinde, så lad mig i internetfredens tegn konstatere, at det var en af de største, der fredag morgen sagde "goodbye" til en hel tennisverden. Uanset placeringen på den rød-hvide evighedsskala: Caroline Wozniacki fortjener al den hyldest, der ruller hendes vej. Hun har været en strålende repræsentant for Danmark på alle parametre, og selv om jeg er en af dem, der har nået kvalmegrænsen, når det gælder hyldestvideoer, taler det sit eget tydelige sprog, når tennislegender som Federer, Djokovic, Nadal og Serena Williams afleverer personlige hilsner til "Caro". Som danskere kan vi ærgre os en smule over, at hendes sidste tre kampe blev spillet på umulige tidspunkter midt om natten, men der er på især to punkter noget smukt i, at det hele sluttede i Australian Open. Punkt 1: Det var her, hun 27. januar 2018 endelig fik den Grand Slam-titel, hun manglede i en fornem karriere. Jeg var en af dem, der kneb en tåre, da hun efter en forrygende finale kunne hæve trofæet. Punkt 2: Wozniacki har været en perfekt ambassadør for Danmark i hele verden. Og længere væk end Melbourne kommer vi ikke, når det gælder de største turneringer. Hun har på WTA Tour'en aldrig været spilleren begavet med det største talent, men hun har altid været i superform og ofte slidt en modstander op. 71 uger som nummer et på verdensranglisten, to finaler i US Open, en sejr i den prestigefyldte sæsonfinale og en lang række turneringssejre er beviser på en fornem karriere. Og så er hun vellidt: - Hun er en person, der er fantastisk uden for banen. Så det bliver et stort tab for kvindetennis, især for mig, siger veninden Serena Williams. Det må varme hos "Wozzy". Vi får nok aldrig én som hende igen, men for tennisfans er det da rart at tænke på, at vi har et par af verdens stærkeste juniorer i Clara Tauson og Holger Rune. I har noget at leve op til. Tak for oplevelserne, Caroline!

Annonce