Annonce
Brædstrup

Vestbyens Fotogruppe udstiller i Tinghuset

Fotografen Kaj Iversen fra Lund har taget dette mesterlige portræt af en ugle. Det er et af de billeder, man kan se på foto-udstillingen i Tinghuset. Foto: Kaj Iversen

17 lokale amatørfotografer gør klar til årets store udstilling i Tinghuset i Brædstrup.

Brædstrup: Fra lørdag 23. februar udstiller Vestbyens Fotogruppe igen i Tinghuset på Østergade 9 i Brædstrup - og samtidig bliver der vist brugskunst, keramik, malerier og historiske ting og sager fra besættelsen.

Foto-udstillingen er skabt af deltagere fra Vestbyens Fotogruppe, som har medlemmer fra hele Horsens Kommune - heriblandt Brædstrup.

- Vi har i øjeblikket 17 medlemmer i fotogruppen - heraf fire fra Brædstrup, fortæller udstillings-arrangør Benny Andersen fra Brædstrup, som selv udstiller en serie fotos af Brædstrup Kro.

- Kroen forsvinder jo snart, pointerer Benny Andersen, som har fotograferet kroen både udefra og indefra.

Vestbyens Fotogruppe

Vestbyens Fotogruppe omfatter medlemmer fra hele Horsens Kommune.Fotogruppen mødes hver mandag eftermiddag i Vestbyens beboerhus i Horsens.

Man hjælper hinanden med ideer til optagelser, kamerateknik, billedbehandling med mere.

Gruppen arrangerer ture med fotoopgaver, og der er også tid til hygge og socialt samvær.

Emnet er frit

I år er der ikke noget tema for foto-udstillingen. Emnet er frit, så den enkelte fotograf har selv bestemt, hvad hun eller han viser frem. Derfor vil denne udstilling spænde vidt. Den omfatter omkring 100 fotografier, og blandt andet vil man opleve fugle-billeder, portrætter og landskabsfotos - og så bliver der en særskilt afdeling med sort-hvide fotografier.

Udstillingen krydres med en udstilling af lokalt fremstillede hobby-ting og kunst - blandt andet glaskunst, patchwork, akvareller og keramik. Desuden viser Tinghusets Frihedssamling effekter fra krigens tid.

I de tilstødende lokaler holder Brædstrup Lokalarkiv åbent for besøgende, så her kan man få en rundvisning.

Udstillingen åbnes lørdag 23. februar klokken 14. Til at åbne udstillingen har fotogruppen indbudt Birgit Forsingdal, der er bestyrelsesmedlem for Brædstrup Kultursamvirke.

Brædstrup Kultursamvirke støtter i øvrigt arrangementet - og dermed er det muligt at gøre entreen gratis.

Fotogruppen har udstillet hvert år i Tinghuset gennem de seneste otte år, og ifølge Benny Andersen er der altid godt med publikum.

Der er åbent torsdag kl. 14-17 samt lørdage og søndage kl. 13 til 17.

Udstillingen slutter 3. marts.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Sport

Elegant midtbanespiller månedens spiller i Superligaen - Esbjerg fyrer træneren, men assistenten er ikke i spil som afløseren.

Annonce