Annonce
Sport

Verdensmester i tænkeboks

Tommy Poulsen

Med to verdensmesterskaber bag sig står Nikolaj Jacobsen stærkt som dansk landstræner. Fiaskoen ved EM i Sverige er glemt. Nu skal verdensmestrene ud og forsvare OL-guldet fra Rio.

Men hvem skal Nikolaj Jacobsen tage med til Japan?

Niklas Landin er sikker målmand, men skal Kevin Møller eller Emil Nielsen være den anden keeper?

Annonce

Danmark har en let pulje og skal reelt kun spille godt i tre kampe for at nå til tops.

Danskerne er langt hjemmefra, og det åbner spørgsmålet om, hvem der skal være reserve.

Hvis vi får en målmand skadet, kan det være gode at have en keeper som reserve, som Louise Bager Due ved OL i 2004, da Danmark vandt OL-guld.


Hvis vi får en målmand skadet, kan det være gode at have en keeper som reserve, som Louise Bager Due ved OL i 2004, da Danmark vandt OL-guld.


Bagspillerne er sikre: Henrik Møllgaard, Lasse Andersson, Mikkel Hansen, Mads Mensah. Morten Olsen, Jacob Holm, Mathias Gidsel.

Fløjene Lasse Svan og Magnus Landin.

Stregspillerne Magnus Saugstrup, Simon Hald, Henrik Toft Hansen.

Der er andre muligheder:

Johan Hansen og Hans Lindberg på højre fløj, Emil Jacobsen på venstre fløj, Michael Damgaard, Nicolai Øris, Nicolai Kirkeløkke og Nikolaj Læsø er andre kandidater, men med kun 14 spillere til en OL-trup, ligner det dem, der kommer til at side over.

Rasmus Lauge, Anders Zachariassen og Lasse Møller er ude med skader.

Under EM i Kroatien sad Henrik Møllgaard ude i fem kampe og overvejede sin håndboldfremtid. Ville han hellere være sammen med familien end sidde og glo til ingen nytte som reserve i Kroatioen?

Nu er han dansk håndbolds mest betydningsfulde spiller, samlingspunkt i Aalborg, dansk forsvarsgeneral og med i Final Four i Champions League som styrmand på Danmarks nye internationale mandskab i Aalborg.

Danmark skal møde Portugal, Japan, Egypten, Bahrain og Sverige,  men slap for Norge, Frankrig, Tyskland og Spanien, så det ligner en dansk medalje, og vi kan tillade os at have store forventninger til de regerende olympiske mestre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Restaurant med takeaway-succes klarede sig uden hjælpepakker, men andre spisesteder led hårdt under coronaen: Se 17 nye regnskaber

Annonce