Annonce
Horsens

Verdensballetten indtager Fængslet

Det bliver en række af verdens mest berømte balletdansere, der kommer til Horsens: Solodansere fra nogle af de mest prestigefulde balletkompagnier - bl.a. The Royal Ballet of London og Statsballetten fra Berlin. PR-foto

Verdensballetten danser 3. august inden for murene i det gamle fængsel i Horsens.

Annonce

Horsens: Verdensballetten har gået sin sejrsgang siden 2008, og nu kan den opleves i Fængslet i Horsens, hvor den danser 3. august.

Det sker i fængslets vestgård, og event- og udviklingskonsulent Tina Kruse forudser, at det bliver et spektakulært syn, når verdensberømte balletdansere udfolder sig med fængslets rå mure som baggrund.

- Det er ikke kun forbeholdt feinschmeckere, men også dem, der oplever ballet og opera for første gang, siger hun.

Det var operasangeren Jens-Christian Wandt, der i 2008 tog initiativ til Verdensballetten, og på dagen vil han sammen med sopranen Denise Beck synge arier og scener fra operaens verden. De får musikalsk selskab af violinisten Niklas Walentin og pianisten Alexander McKenzie.

Det bliver en række af verdens mest berømte balletdansere, der kommer til Horsens; solodansere fra nogle af de mest prestigefulde balletkompagnier - bl.a. The Royal Ballet of London og Statsballetten fra Berlin.

Programmet bliver med uddrag fra både de klassiske og de moderne balletter samt helt nye trin skabt specielt til dette års forestilling.

Verdensballetten begynder kl. 19.30, men allerede kl. 17 vil der blive åbnet for et par street food-boder i fængselsgården. Der er ligeledes mulighed for at bestille en tapas-menu med drikkevarer ad libitum.

Verdensballetten har optrådt over hele landet i unikke rammer - og nu kommer den til Fængslet. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Se billederne: Nu skal Horsens Fjords havmiljø forbedres - frivillige sætter titusindvis af ålegræsplanter i fjordbunden

Horsens

Tyve stjal pengeskab fra skole

Hedensted

Gennemrodede hus under indbrud

Annonce