Annonce
Debat

Venstres transportordfører: Nej til en togbro over Vejle Fjord - ja til en udvidelse af E45

Kristian Pihl Lorentzen. Pressefoto

Læserbrev: Danmark skal bindes endnu bedre sammen. For vi skal sikre, at forudsætningerne for at bo, leve og drive virksomhed er gode i alle dele af landet.

Derfor har Venstre nu lanceret et ambitiøst infrastrukturudspil, der vil gøre Danmark rigere og mere sammenhængende. Et udspil, der især styrker vejnettet, men også den kollektive transport.

Venstre har store ambitioner, og vi har derfor valgt at prioritere over 110 mia. kr. frem mod 2035 til nye infrastrukturprojekter. Det er flere midler, end regeringen foreslår at afsætte.

Annonce

Vi vil investere yderligere i nye veje, støjreducerende tiltag, den grønne omstilling af den tunge transport, mere cyklisme, bedre trafiksikkerhed, flere og bedre rastepladser samt en række andre væsentlige elementer.

Vi vil - modsat regeringen - til gengæld ikke investere i den 10 mia. kr. dyre og overflødige jernbane ned gennem Østjylland med en togbro over Vejle Fjord.

Vi vil bruge de mange penge langt klogere på andre projekter landet over. Herunder udvidelse af E45.


Glædeligvis er der betydeligt sammenfald mellem regeringens udspil og Venstres udspil. Det giver håb om, at der inden sommerferien kan indgås en bred politisk aftale. Og det er vigtigt.

Kristian Pihl Lorentzen


Glædeligvis er der betydeligt sammenfald mellem regeringens udspil og Venstres udspil. Det giver håb om, at der inden sommerferien kan indgås en bred politisk aftale. Og det er vigtigt. For brede aftaler giver befolkningen og erhvervslivet vished om, hvordan den fremtidige trafikale infrastruktur former sig.

Hvor der er vilje, er der vej!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

39-årige Katrine tager kampen op med skoletræthed for at blive elektriker: Jeg er et bedre forbillede for mine børn nu

Annonce