Annonce
Horsens

Venstre i Horsens bliver virtuel koncert-arrangør

Benjamin Blender fra Vinöl (t.v.) er en af erhvervsdrivende, som leverer indhold til den goodiebag, som publikum får leveret på dørtrinnet. Venstres næstformand Lars Jensen og partimedlem Stinne Simonsen er med til at arrangere "Sammen Om Horsens". PR-foto: Lars Jensen
Nyt arrangement skal støtte det lokale kultur- og erhvervsliv i en svær corona-tid. Publikum får musik, tapas, vin og ginsmagnings-kit leveret - ikke valgflæsk, lyder det fra Venstre.
Annonce

Horsens: Normalt støtter de politiske partier i Horsens Kommune kulturlivet med tilskud via budgetterne. Nu går Venstre et skridt videre.

20. november indrullerer partiet sig i mængden af byens kulturaktører, når partileder Martin Ravn optræder som "studievært" ved en tre timer lang virtuel koncert- og kulturaften.

"Sammen Om Horsens" er arrangementet, der også inkluderer udbringning af tapas og vin og en virtuel ginsmagning, blevet døbt. Det streames live fra Håndværkerforeningen til et publikum ude bag skærmene, og i løbet af de tre timer, det varer, kan man opleve lokale bands og solister på scenen.


Vi håber, at folk kan se ud over, at det er Venstre, der er afsender, og i stedet ser projektet som støtte til en god sag.

Lars Jensen


De fleste leverandører finder man også inden for kommunegrænsen, og målet er at vise støtte til Horsens kultur- og erhvervsliv i svær corona-tid, forklarer partiets næstformand Lars Jensen.

Annonce

Ikke valgflæsk

Tilbuddet kan måske lyde som servering af tidlig valgflæsk forud for næste års kommunalvalg, men det er ikke pointen, understreger han.

- Vi appellerer forhåbentlig bredt i og med, at det er et lokalt arrangement, der støtter det lokale. Vi håber, at folk kan se ud over, at det er Venstre, der er afsender, og i stedet se projektet som støtte til en god sag, siger han.

Billetter koster 375 kroner, og selv om der er rabat, hvis man melder sig ind i partiet, er rekruttering af nye medlemmer heller ikke hovedformålet, lyder det.

Annonce

Fri for politiske udmeldinger

- Vi håber da, at nogle vil melde sig ind, men det (rabatten, red.) er sådan set det eneste politiske signal, vi sender. Vi har besluttet, at der ikke kommer politiske udmeldinger i løbet af programmet. Det er blandt andet af respekt for de aktører, der medvirker, for vi kan ikke forvente, at de vil stille sig op sammen med os, forklarer Lars Jensen.

Sammen Om Horsens

"Sammen Om Horsens" er Venstres bud på en virtuel kulturbegivenhed i Horsens.

Målet er støtte lokale musikere og virksomheder i corona-tiden, og programmet streames fra Håndværkerforeningen via Facebook-gruppen Sammen Om Horsens.

Her er programmet, der afvikles 20. november kl. 20-23.

- Velkomst

- Musik: Nicki Jack 1 Man Band

- Ginsmagning

- Musik: Budda & Hævi Band

- Musik: Lars Therkelsen & Duo (Gasoglim)

- Afslutning

Med i billetprisen er også en pakke med mad og drikke, som bliver leveret ved billetkøberens hoveddør.

Pakken indeholder tapas, øl, vin og et ginsmagningssæt, der også indgår i afviklingen af programmet.

Mere på

Det er første gang, Venstre står bag så stort et virtuelt arrangement, som tilfældet er med "Sammen Om Horsens". Tiltaget er delvis finansieret af et offentligt tilskud, som alle partier i byrådet ifølge Lars Jensen får til aktiviteter, og de penge går typisk til mere interne arrangementer.

Annonce

Måske mere på vej

Lars Jensen spår dog, at det åbne "Sammen Om Horsens" kan ende som et tilbagevendende tilbud.

- Vi har snakket om, at hvis vi synes, det er succes, er vi med på at lave noget andet en anden gang. Vi har flere ideer i spil, siger han.

Venstres partileder Martin Ravn skal optræde som vært for "Sammen Om Horsens". Arkivfoto: Søren E. Alwan

- Lige nu er vi i gang med billetsalget, som vi har meget fokus på. Når man starter noget nyt op, er det nærmest pr. definition svært at komme ud over rampen, siger han og forklarer, at håbet er, at omkring 250 publikummer vil se med, når partileder Ravn, musikerne og de andre medvirkende går på skærmen 20. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce