Annonce
Horsens

Venstre har valgt folketingskandidat - nu gøres der klar til valg

Den nyvalgte folketingskandidat, Birte M. Andersen, fik blomster af kredsformand Birger Kaas. Foto: Jens Pedersen
Annonce
horsens - Birte M. Andersen fra Skanderborg blev i aftes officielt valgt som Venstres folketingskandidat i Horsens-kredsen.

Hun var eneste kandidat og blev valgt med applaus ved opstillingsmødet i Horsens Folkeblads kantine.

I sit oplæg til de fremmødte lagde Birte M. Andersen særligt vægt på sundheds- og ældrepolitikken, som er hendes mærkesager, ikke mindst i kraft af hendes civile job som plejedistriktschef i Skanderborg.
Annonce

Gør klar til valg

Kredsformand Birger Kaas glædede sig over, at Venstre i Horsens nu har spidskandidater på alle niveauer: Martin Ravn til byrådet, Carsten Kissmeyer til regionen og altså Birte M. Andersen til det nationale niveau.

Alle står de foran deres første valgkamp som topfigurer, og valget til Folketinget kan være nært forestående, konstaterede Birger Kaas.

- Med det, vi hører fra Christiansborg, er vi jo nødt til at tænke i at gøre os klar. Vi kunne da godt tænke os lidt mere tid til at gøre Birte M. Andersen mere kendt i Horsens, og jeg tror egentlig også, at Lars Løkke Rasmussen gerne selv vil bestemme, hvornår der kommer valg. men vi er klar. Budgettet til valgkampen vil ikke blive helt så stort som sidst, fordi vi ikke har nået at samle så mange penge sammen, men det gælder vel for alle partier, konstaterer han.

Birte M. Andersen afløser Fatma Øktem som kandidat i Horsens-kredsen. Øktem har selv ønsket at skifte til Skanderborg-kredsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ikast-Brande

Golf-ordningen opretholdes

Østjylland

Corona-epicenter på Aarhus Ø: 18 sejlere smittet efter træningslejr i Aarhus

Horsens

Huscompagniet vil børsnoteres: Efter årrække med solid vækst er vi klar til næste skridt på rejsen

Annonce