Annonce
Brædstrup

Vellykket restaurantåbning: Vi mærker en fantastisk lokal opbakning

Tjener Betina Heimann har haft tralt med med betjene de mange spisende gæster på Restaurant Det Gamle Posthus, efter den åbnede 1. juni. Arkivfoto: Morten Pape
Restaurant Det Gamle Posthus åbnede 1. juni. Siden er gæsterne bare væltet ind, så holdet bag den nye restaurant har allerede været ude og ansætte mere personale.

Brædstrup: - Vi er meget tilfredse. Jeg tror, Brædstrup og opland er danmarksmester i lokal opbakning, for vi mærker virkelig, at folk vil os og bruger os. Så vi kunne ikke ønske en bedre start.

Ordene kommer fra tjener Betina Heimann, når hun skal gøre status over den første tid, siden Restaurant Det Gamle Posthus åbnede på Jernbanegade i Brædstrup 1. juni. Sammen med de to kokke Tommy Pedersen og Knud Plougmann Riis er hun en del af de bærende kræfter i den nye restaurant, som allerede har været ude og ansætte ekstra hænder for at følge med travlheden.

- I den første tid havde vi forventet, at det blot var os tre, der skulle styre det hele. Vi har dog allerede været nødt til at ansætte tre opvaskere, to tjenere og en fleksjobber til forefaldende arbejde. De har så vagter på forskellige hverdage, for ellers kunne vi ikke følge med. Det er sket noget før forventet, siger Betina Heimann.

Annonce

I den første tid havde vi forventet, at det blot var os tre, der skulle styre det hele. Vi har dog allerede været nødt til at ansætte tre opvaskere, to tjenere og en fleksjobber til forefaldende arbejde.

Betina Heimann, tjener på Restaurant Det Gamle Posthus

Turister er flittige gæster

Holdet bag Restaurant Det Gamle Posthus har allerede fået en god rutine og føling med, hvilke typer kunder der besøger restauranten. Selvom det er de lokale inden for en radius af 20 km, der fylder mest ved spisebordene, er der også en gruppe af kunder, der har overrasket byens nye restaurantører.

- Cykelturister og campingturister fylder faktisk mere, end vi havde troet. Der kommer mange campinggæster fra de omkringliggende pladser for at besøge os. Det samme gør cykelturisterne, og det er ofte kombineret med et besøg hos Den Genfundne Bro, siger Tommy Pedersen.

Nye tiltag i efteråret

For at skabe mere interesse om restauranten og nye begivenheder i byen vil de tre restaurantlejere i løbet af efteråret holde nogle forskellige arrangementer. Lørdag blev der holdt brunch og bobler. Senere vil der også være tiltag i forbindelse med mortensaften og vin- og ølsmagningsaftener.

- Vi håber, det er noget, der er interessant for byen. Vi gør det også for at ramme den del af lokalbefolkningen, som måske ikke lige kan finde på at besøge os. Men hvis man har en interesse for øl, så kunne en aften med ølsmagning måske være interessant. Vi håber at skabe nogle levende og spændende aftener, som forhåbentlig kan være interessante for folk, siger Knud Plougmann Riis.

Der er også ved at blive langt planer for forårets arrangementer, hvis kunderne tager godt imod de nye tiltag, men ellers er restauranten ved at forberede sig på årets store højtid; julen.

- Julefrokoster, julemenuer og mad ud af huset er helt klart noget af det største i sæsonen. Vi er derfor i gang med planlægningen, så vi er helt klar til højtiden, siger Knud Plougmann Riis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce