Annonce
Brædstrup

Velbesøgt revy i Træden

Efter to måneders forberedelser kunne revyholdet fra Træden i lørdags notere sig, at successen var hjemme. Foto: Leif Andersen
Annonce
Træden - Forsamlingshuset i Træden var stuvende fuldt, da der både lørdag aften og torsdag aften blev spillet lokalrevy i Træden Forsamlingshus.

De hårdtarbejdende revyfolk var glade og tilfredse. Stemningen var i top, revyen vakte jubel og latter - og der var oven i købet totalt udsolgt begge aftener.

- Til generalprøven om torsdagen var vi 85, og det lykkedes at skaffe stole til lidt flere lørdag aften, hvor der var 94 i forsamlingshuset. Vi har kun kapacitet til at spille to aftener, men taget i betragtning, at der bor godt 300 her i sognet, nåede vi jo godt ud, siger Mikael Søgaard, der var instruktør.

Holdet bag revyen har knoklet hårdt de sidste par måneder, og med den store energiudladning er lokalrevyen ikke et fænomen, der bliver gentaget hvert år.

- Faktisk var det fem år siden sidst, at vi havde revy - og før da var der igen gået fem år, fortæller Mikael Søgaard.

Han mener derfor ikke, at man skal forvente en ny revy allerede næste år - men måske behøver der dog ikke at vente fem år igen.
En konsulent var taget til Trømmelstrup for at tage temperaturen på ?udkanten?. Undervejs mødte konsulenten - til venstre i skikkelse af Anders Madsen - mange sære skikkelser. Blandt andet en lokal landmand med store solbriller. Det er Søren Andersson, der er formummet i landmandsudklædningen. Foto: Leif Andersen
Revyen tog fat i det aktulle emne om i den såkaldte "udkant", og titlen var derfor "Trømmelstrup på kanten", da Trømmelstrup er fællesbetegnelsen for de fire sogne Træden, Tønning, Troelstrup og Gammelstrup.
Også dansende politibetjente blev der plads til i revyen. Foto: Leif Andersen
Annonce

Revy i "udkanten"

En konsulent ved navn Esben Lunde Larsen (tilfældigvis samme navn som den omdiskuterede miljø- og fødevareminister...) var taget til Trømmelstrup, fordi han skulle skrive en ph.d om udkantsproblematikker i Danmark, selv om borgerne i Trømmelstrup ikke betragtede sig selv som værende en del af udkants-Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Pludseligt dyk i populær uddannelse: - Det er mærkeligt, men der skal være plads til svigt

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Annonce