Annonce
Østjylland

Vejmand overfaldet, da han saltede i Trillegården: - Jeg er dybt rystet

Det var her mellem to biler på Trillegårdsvej, at vejmanden saltede søndag morgen, da han pludselig blev slået ned. Privatfoto
Han var i gang med at salte stierne søndag morgen, da to unge mænd umotiveret slog ham ned og stjal hans penge.
Annonce

AARHUS: - Jeg passede bare mit arbejde med at salte stierne, siger en rystet vejmand, Danny Jensen, 29 år, som søndag morgen måtte en tur på skadestuen.

Ikke fordi han var faldet på frostglatte stier, men fordi han pludselig og helt umotiveret blev slået ned, mens han saltede.

- Vi var to på arbejde og min kollega kørte maskinen, mens jeg håndsaltede stierne. Jeg havde lige stillet min trillebør fra mig mellem to biler og strøede salt med hånden på stien, da jeg kl. 6.55 hørte en stemme på det, jeg vil kalde "etnisk dansk", der spurgte: "har du nogen penge?"

Danny Jensen, der stammer fra Horsens, vendte sig lidt forundret om og nåede lige at registrere to unge mænd, men blev øjeblikkelig mødt af tre-fire knytnæveslag direkte i ansigtet, så han faldt på stien.

- Derefter sparkede de mig tre gange i maven, inden jeg fik vristet min tegnebog op af lommen og gav dem. Der var 2.000 kroner i kontanter, som de tog og smed pungen fra sig og løb væk.

Annonce

Politiet mødte talstærkt op

Han fik tilkaldt sin kollega og de ringede alarm til politiet, som sendte 3-4 politibiler til området.


Jeg er bare dybt rystet. Her går man og passer man sit arbejde, så beboerne ikke falder i det glatte føre, og så skal man slås ned og røves.

Danny Jensen, vejmand


Derefter gik turen til skadestuen, hvor lægen konstaterede, at Danny Jensen havde hævelser fra fire slag over øjet med trækningen ned over tindingen mod øret. Han havde desuden en mindre hjernerystelse og ømme mavemuskler efter sparkene.

- Jeg er ansat ved en underleverandør til boligforeningen og har kun arbejdet i Trillegården i halvanden måned, men begynder da at kende området og stierne. Og selv om vi salter om natten, har vi følt os rimeligt trygge, selv om der er unge oppe om natten. Men måske er det blevet lidt mere skummelt, efter at visitationszonen blev indført. De virker som om, nogle er mere pressede, siger han.

Trillegården er blevet visitationszone for halvanden uge siden. Kan det være det, der gør folk mere desperate, funderer vejmand, der blev overfaldet søndag morgen. Privatfoto

Politiet indførte onsdag 20. januar visitationszone i Trillegården/Herredsvang foruden Gellerup/Toveshøj for at dæmpe en bandekonflikt.

Annonce

Sparsomt signalement

På grund af det hurtige overfald og mørket i morges har Danny Jensen kun et sparsomt signalement: To mænd på på 20-30 år, begge var cirka 180 cm høje og bar mørkt tøj. Den ene havde hue på, den anden bar en hætte. Ud fra deres tale opfattede han dem som værende af anden etnisk baggrund end dansk.

- Jeg er bare dybt rystet. Her går man og passer man sit arbejde, så beboerne ikke falder i det glatte føre, og så skal man slås ned og røves. Jeg håber, de faldt på røven, da de løb væk på den glatte sti, siger han.

Han og kollegaen nægter at lade sig kue og tager på arbejde igen på trods af episoden.

- De skal ikke bestemme, om jeg skal passe mit arbejde, men det er ikke ok, at at de slår andre ned på den måde, siger Danny Jensen.

Østjyllands Politi bekræfter, at man har modtaget anmeldelsen:

- Vi var derude efter et gaderøveri, men på grund af mørket og overfaldet bagfra har vi desværre kun et sparsomt signalement. Men vi har afhørt vidner og kikker på overvågningsvideoer fra området, fortæller vagtchef Jens Rønberg fra politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Betjente slukkede brand i emhætte

Østjylland

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce