Annonce
Mærkedage

Vejlensisk direktør i Horsens fylder rundt

Knud Jensen. Privatfoto

Horsens/Vejle: Økonomi- og finansdirektør hos Schur International a/s Knud Jensen, Vejle, fylder 70 år søndag 8. september.

Han indledte erhvervskarrieren i 1975 som revisor hos Revisionscompaniet i Aarhus. Fra 1984 virkede han som økonomidirektør hos Aktivbanken, Vejle, hvorfra han i 1988 kom til industri- og entreprenørkoncernen Dananova i Aarhus, først som direktør for koncernens managementselskab, Aros Management, og senere som konstitueret koncernchef frem til 1991, da han blev ansat som koncernøkonomidirektør i elektronikvirksomheden Purup Prepress i Lystrup.

Ved en fusion blev firmaet til Purup Eskofot, og i forbindelse med den fusion havde Knud Jensen i to år jobbet som divisionsdirektør med den opgave at etablere koncernens underleverandør-virksomhed Contractors i Hjørring.

Derefter blev han hentet til koncernens hovedkontor i Ballerup, hvor han varetog jobbet som koncernøkonomidirektør, indtil han i 1999 skiftede til Schur i Horsens.

Knud Jensen, der startede hos Schur i forbindelse med et generationsskifte fra 4. til 5. generation, har netop fejret 20-års jubilæum i det nuværende job, som han fortsætter med i en periode, mens koncernen gennemfører generationsskiftet fra 5. til 6. generation.

I de seneste 10 år har Knud Jensen desuden bestridt et dusin bestyrelsesposter, heraf flere som bestyrelsesformand.

Knud Jensen er gift med Annette T. Jensen.

Annonce
Forsiden netop nu
Odder

Digt, drama og dokumentar på Egmont Højskolen: Kunst kan lære unge at blive hørt

Annonce