Annonce
Horsens

Vejle-investor nærmer sig mål med i alt 79 lejligheder på havnen i Horsens

Projekt Kanalhusene består af tre bygninger på nordkajen i Horsens. Investor Hans Ole Poulsen fra Vejle ejer hus III forrest i billedet. Det rummer 35 lejelejligheder og er klar til indflytning 1. april. De to øvrige huse bliver ejerboliger. Foto: Morten Pape
Hans Ole Poulsen har erfaring med udlejningsmarkedet i Horsens, men det er første gang, han står bag nybyggerier i byen.
Annonce

Horsens: Hans Ole Poulsen, boliginvestor med base i Vejle, kender udlejningsmarkedet i Horsens via den "gamle" boligmasse i byen. Nu er han for første gang på vej med nybyggeri og det endda to steder på nordkajen af havnen.

Først i to trins-raketten er Kanalhusene. Hans Ole Poulsen er manden bag hus III, det østligst beliggende, som kommer til et bestå af 35 leje-lejligheder i størrelsen 74 til 122 kvadratmeter.

Som navnet antyder, kommer en nyanlagt kanal til at løbe tæt på, ja, i virkeligheden under, de mest attraktive af boligerne. Yderste række kommer til at stå på pæle i den kanal, der inden længe graves ud. Byggeriet går efter planen og er for hus III's vedkommende færdigt 1. april.

- Vi glæder os. Nu har vi talt om det i to et halvt år, og det er sjovt at følge byggeriet fra mudder og vandpytter til et færdigt hus. Vi er først lige gået i gang med udlejning og markedsføring, og de første boliger er allerede lejet ud, siger Hans Ole Poulsen.

Han påpeger, at det ikke nytter at vise en bolig frem, når det "bare" er en byggeplads. Særligt ikke når det gælder lejere.

Vi har en god vare til en fornuftig pris, og vi er ikke ude i noget, Horsens aldrig har set før.

Hans Ole Poulsen, investor

Annonce

- God vare til fornuftig pris

Man skal leve under en sten for ikke at have opdaget, at boligmarkedet tilføres rigtig meget nybyggeri i disse år:

- Gør det dig ikke nervøs, at så mange lejligheder i Horsens lander på markedet på én gang?

- Nej. Vi har en god vare til en fornuftig pris, og vi er ikke ude i noget, Horsens aldrig har set før, siger Hans Ole Poulsen og hentyder til prisniveauet.

Nok er der en toplejlighed på 122 kvadratmeter med tilhørende terrasse på 30 kvadratmeter nærmest svævende ud over kanalerne til 15.000 kroner om måneden, og dem er der ikke mange af i byen, men hovedparten af boligerne ligger mellem 9000 og 11.000 kroner om måneden. Lejen starter ved 8600 kroner og inkluderer p-plads i aflåst kælder.

- Vi håber, at der er folk til det, siger investoren.

Hans Ole Poulsen oplever ikke at være en konkurrent til hus I og II, der er købt af Dansk Boliginvest ApS og sælges som ejerboliger. De to vestligste huse rummer henholdsvis 25 og 30 lejligheder.

- Det vil være synd at sige. Vi har kørt parløb og delt nogle omkostninger og har en fælles prøvelejlighed til fremvisning. Det er fantastisk med mulighed for både at købe og leje. Vi henvender os til to forskellige målgrupper, siger Hans Ole Poulsen.

Han siger, at det både er ældre, singler og unge par, hvor begge er i arbejde, der henvender sig om Kanalhusene. Fælles for dem er, at de søger den fleksibilitet, der ligger i at være lejer.

Annonce

Annexhuset klar i juli

Hans Ole Poulsen har øjnene rettet mod dét byggeri lige nu, men snart gælder det Annexhuset kun et stenkast derfra.

Der er tale om 44 lejligheder i størrelsen 50-73 kvadratmeter, og det har før været nævnt, at der skulle være tale om ungdomsboliger. Det er dog ikke tilfældet:

- Det er også for en kvinde på 70 år. Det bliver en blanding, siger Hans Ole Poulsen.

I forhold til Kanalhusene er det "lige en spids ned", fastslår investoren. Lejlighederne i Annexhuset får altaner - ikke terrasser.

Egentlig skulle Annexhuset først være klar 1. oktober, men de hænger sammen med Odinsgaards byggeri Karréhuset, som består af 157 almene boliger, og de har indflytning i to tempi, 15. april og 15. august. Annexhuset står klar 16. juli.

- Udlejningen er ikke skudt i gang endnu. Det er for langt ude i fremtiden. Vi regner med at have en prøvelejlighed klar 1. april, siger Hans Ole Poulsen.

Boligerne lander på 6000-9000 kroner i månedlig husleje.

Kanalhusene og Annexhuset

Hans Ole Poulsen investerer i to nybyggerier på nordkajen af havnen i Horsens.

Først færdigbygget er Kanalhusene, hvor Vejle-investoren har hus III, som rummer 35 lejeboliger og står klar 1. april.

De er i størrelsen 74-122 kvadratmeter fordelt på fem etager. De mest attraktive står delvist på pæle ud i en nybygget kanal og får panoramakig ud over Horsens Fjord.

Udlejningen er startet. Priserne ligger i lejet 8600-15.000 kroner.

Til sommer står et andet udlejningsprojekt Annexhuset klar ikke mange meter derfra.

Der er tale om to huse i sammenhæng med projekt Karréhuset, som Boligforeningen Odinsgaard står bag.

Annexhuset rummer 44 lejligheder i størrelsen 50-73 kvadratmeter. Udlejningspriserne spænder fra cirka 6000 til 9000 kroner om måneden.

Torntoft & Mortensen bygger begge projekter, arkitektfirmaet Rum A/S har tegnet, mens Cowi A/S er ingeniør på opgaverne.

Annexhuset er en integreret del af Karréhusene på havnen i Horsens. Annexhuset er to bygninger, blandt andet den yderst til højre på billedet, med i alt 44 lejligheder, mens Odinsgaard-komplekset Karréhuset lander på 157 almene boliger. Foto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Carsten blev fejret på sin 50-års-fødselsdag: Det skulle Mette bare ikke blande sig i

Horsens

Weekendens corona-tal i Horsens: Det går den rigtige vej

Annonce