Annonce
Sport

Vejle-hold er optimister til Danmark Rundt

Vejel-holdet Team Waoo kører for Jesper Schultz, der bor i Vejle, i klassementet. Arkivfoto: Dorte Adelfred.
Team Waoo satser på Michael Carbel på 1. etape i Silkeborg og Jesper Schultz i klassementet.

Vejle: Vejle-holdet Team Waoo er velforberedt til Danmark Rundt, der begynder onsdag 21. august i Silkeborg.

- Vi har forberedt os på de tre første etaper og satser på Michael Carbel på første etape i Silkeborg, siger sportsdirektør Daniel Foder.

- Vort andet store mål er at få Jesper Schultz langt frem i klassementet. Det kræver, at han gør det godt på kongeetapen i Vejle og på den sjællandske etape til Asnæs. Enkeltstarten på 17 kilometer er ikke hans spidsfærdighed, så hvis han taber 12 sekunder på kampen mod uret, skal de hentes andre steder.

- Vi har ingen, der kører efter ungdomstrøjen, men Michael Carbel er blevet mere en all-round-rytter end decideret sprinter, og han kan lave noget på en af etaperne.

- Desuden er jeg glad for, at vi har Rasmus Guldhammer i aktion. Med sin rutine er han guld værd for holdet, siger Daniel Foder.

Jesper Schultz, Rasmus Guldhammer, Martin Mortensen, Rasmus Guldhammer, Silas Clemmensen og Andreas Hyldgaard er de seks ryttere på holdet, mens Frederik Thomsen, Mathias Larsen og Oliver Wulff Frederiksen er reserver. Sidstnævnte har kun været på holdet i kort tid. Han gjorde det fint ved DM for U23, men har ikke kørt så mange løb.

- Vi kører gadeløb i Hadsten på torsdag og Fyn Rundt på søndag, og så går det løs i Silkeborg næste onsdag, siger Daniel Foder, der sidder i Team Waoos bil sammen med holdejer Bjarne Riis.

Der er ikke sket så meget omkring planerne om oprykning til Pro-Continental Team fra 2020, så i øjeblikket tyder mest på, at holdet fortsætter som kontinentalt hold i 2020.

Annonce
Vi satser på Michael Carbel på første etape i Silkeborg næste onsdag.

Daniel Foder, sportsdirektør

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce