Annoncørbetalt indhold

Vejen til en hverdag med mere overskud

Dette er sponsoreret indhold

I en hverdag med arbejde, venner, familie, motion, huslige pligter og meget andet, kan det være svært at finde overskud og nok timer i døgnet. Det med timerne kan være svært at gøre noget ved, men overskuddet kan der arbejdes på. Leder du efter en vej til en hverdag med mere overskud, kan du finde inspiration til den her.

En ordentlig nattesøvn kan gøre underværker

En af de største grunde til manglende overskud, er manglende nattesøvn. Derfor er det også et af de første steder, du skal vende dit fokus hen, når du gerne vil gøre noget ved dit overskud i hverdagen. Du skal som det første finde den helt rigtige seng til dig. Der findes mange forskellige typer senge, og det kan derfor være en god ide at researche lidt på nettet eller konsultere en sengeekspert om de forskellige, inden du køber. Du kan blandt andet købe en kontinentalseng eller en elevationsseng. Sidstnævnte kan du læse mere om på Sovneksperterne.dk, hvor de har kåret den bedste elevationsseng på markedet i deres elevationssenge test. Din dyne, pude, madras og skærmvaner har også en indflydelse, og overvej derfor også, om der er noget, der skal ændre på disse områder.

Skab en struktur

En anden grund til at mange mister overskuddet er, at de synes, at der er helt urimeligt mange ting, som de skal nå, og de kan ikke holde overblikket over de mange planer. Hvis du er en af dem, kan det være en god ide at skabe lidt struktur i din hverdag. Dette kan du gøre på flere måder. Du kan blandt andet lave en madplan. Med sådan en behøver du ikke bruge tid på hver dag at finde ud af, hvad der skal laves af mad hjemme ved dig. Bor I flere i din husstand, er det også en god ide at lave nogle faste madedage til jer hver især. Ved at lave sådan en, er der ingen diskussion om, hvis tur det er til at bikse noget sammen, og det giver dig lidt ekstra tid de dage, hvor det ikke er dig, der laver maden. En kalender er også en god mulighed for at holde styr på alle de ting, som du skal nå. Ved at skrive det ned i sådan en, kan du umuligt glemme de forskellige ting.

Glem ikke dig selv

Sidst men ikke mindst er det utrolig vigtigt, at du ikke glemmer dig selv i alle de ting, som du mener, at du skal nå i løbet af din dag. Husk, at du gerne må sige nej til de ting, som du ikke synes, at du ikke kan nå, eller ikke har lyst til at lave. Det er helt okay at udskyde en aftale eller vasketøjet i ny og næ, hvis du kan mærke, at din krop har brug for hvile. Hvis du ikke lader dig selv hvile i ny og næ, og sørger for at bruge tid på de ting, som du virkelig godt kan lide, kan du hurtigt miste overskuddet hen ad vejen. Ved at bruge tid på dig selv, kan du holde overskuddet ved lige, fordi du ved, at du i en travl hverdag stadig har tid til dig selv. Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.