Annonce
Sport

VB-træneren inden lokalopgøret: Horsens fighter stadig for det

Hugo Ekitike (til venstre) scorede to gange, da VB for cirka en uge siden slog AC Horsens med 3-0 på Vejle Stadion. Arkivfoto: Mette Mørk
VB-træner Constantin Gâlcă forventer, at der bliver lidt mere plads end normalt, da AC Horsens kun kan bruge en sejr.

Vejle: Der står overlevelse på spil for værterne, når Vejle Boldklub fredag spiller lokalopgør i Horsens.

Alt andet end en AC Horsens-sejr sender horsensianerne ud af Superligaen, og det forventer VB-træner Constantin Gâlcă kan ses.

- Det er svært at forudse, hvor meget Horsens fra begyndelsen af kampen vil satse, men der er nok ingen tvivl om, at Horsens uden det rigtige resultat er tvunget til at risikere mere længere henne i kampen, siger VB-træneren og fortsætter:

Annonce

- Det kan give os lidt mere plads, end vi normalt vi få mod Horsens.

Kampen i Horsens falder blot otte dage efter, at VB udspillede AC Horsens på Vejle Stadion og vandt 3-0. Siden tabte VB søndag 1-0 i Haderslev til Sønderjyske, mens AC Horsens hjemme vandt med samme cifre over AaB.

Netop sidstnævnte resultat fortæller Constantin Gâlcă, at AC Horsens endnu ikke har smidt, selvom situationen ser mildt sagt svær ud.

- Vi kommer til at spille en anden kamp mod Horsens end den i Vejle. Måske kunne spillerne have følt sig ret sikre på, vi nok skulle vinde igen, men Horsens’ sejr over AaB viser dem, at vi møder et hold, som stadig fighter for det, siger Constantin Gâlcă.


Fire er ude og fire i karantænefare

VB er til kampen uden fire af sine faste folk: Tobias Mølgaard, Mads Greve, Jacob Schoop og Wahid Faghir.

Mølgaard er ude resten af sæsonen på grund af en brud i en knogle i foden, og Jacob Schoop fik i søndags problemer med sit ene baglår, og den skade holder ham ude til AC Horsens-kampen.

Desuden er Wahid Faghir og Mads Greve endnu ikke kampklar, efter de begge de seneste tid har været ude med henholdsvis en fiberskade og en skade i knæet.

Fraset de fire har Constantin Gâlcă frit valg blandt resten af spillerne i VB-truppen, da den er fri af karantæner. Men der er en lille håndfuld spillere, som risikerer karantæne ved næste advarsel. De fire er Denis Kolinger, Saeid Ezatolahi, Ylber Ramadani og Lundrim Hetemi.

VB's formodede startopstilling til kampen mod AC Horsens.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce