Annonce
Sport

VB-træneren: De tidlige fejl skal undgås

VB-træner Constantin Galca håber, at de tidlige scoringer imod snart er fortid. Kommer der sådan en mod Brøndby, bliver det for alvor svært, vurderer han, Arkivfoto: Mette Mørk
Samtlige Vejle Boldklubs landsholdsspillere kom retur uden skader og er derfor til rådighed i søndagens opgør mod Brøndby.
Annonce

Vejle: En lang bold, straffespark og 1-0 til FC Nordsjælland.

Det skete forrige søndag efter tre-fire minutters spil, da Vejle Boldklub spillede i Farum. Og det var ikke første gang, at VB efter oprykningen til Superligaen indkasserede en tidlig scoring. Det er ifølge træner Constantin Galca sket for mange gange.

- I løbet af kampe sker der fejl. Sådan er fodbold, men vi begår for mange i begyndelsen af kampene, siger Constantin Galca.


I løbet af kampe sker der fejl. Sådan er fodbold, men vi begår for mange i begyndelsen af kampene.

Constantin Galca, VB-træner


På det punkt ønsker Constantin Galca forbedring og meget gerne en omgående forbedring, der ses, når VB søndag går besøg af Brøndby.

Der er nemlig ikke råd til fejltagelser mod holdet fra den københavnske vestegn, hvis VB skal fra kampen med point.

- Vi møder et godt hold, som spiller meget i banens længderetning og spiller hurtigt. Det kræver, at vi holder vores organisation og er gode med bolden, så vi undgår deres omstillinger, siger VB-træner Constantin Galca.

Brøndby fik en god indledning på sæsonen med fire sejre på stribe, men de blev efterfulgt af tre nederlag, inden holdet fra den københavnske vestegn seneste slog OB med 3-1.

Annonce

VB er uden Lucas Jensen

Den sejr lå i sidste runde inden superliga-pausen, og i den pause havde VB en håndfuld spillere af sted på diverse landsholdsopgaver.

Det kostede deres deltagelse på træningsbanen og kan også få indflydelse på deres chance for en plads i startopstillingen til Brøndby-kampen.

- Når en spiller er af sted med landsholdet, betyder det meget taktisk træning, mens vi har trænet hårdere. Samtidig er der spillere, som har spillet og rejst en del, og det kan også få betydning i forhold til det hold, vi bruger mod Brøndby, siger Constantin Galca, som dog helt som vanligt ikke vil røbe det store omkring sammensætningen af startformationen.

Alle er dog kommet retur til Vejle uden skader og derfor klar.

Det ligger dog fast, at Brøndby-kampen bliver uden Lucas Jensen, som døjer med en mindre hofteskade.

Den pådrog han sig, da VB spillede pokalfodbold i Brabrand, men skaden er næppe mere alvorlig, end at Lucas Jensen er klar om en uges tid, når VB spiller i Horsens.

VB' formodede startopstilling til kampen mod Brøndby.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Danmark

Her er tallene, du ikke må se: 48 smittede med minkvariant i Region Midtjylland

Annonce