Annonce
Sport

VB tæt på yderligere en forstærkning

Allan Sousa er tilbage i VB og klar til endnu en superliga-sæson i Nørreskoven efter et år på leje i belgisk fodbold. Foto: Søren Gylling
Alexander Milosevic og Allan Sousa er de foreløbige forstærkninger til den kommende sæson. Foday Manneh er på vej til Finland, og yderligere mindst et par stykker skal lejes ud.
Annonce

Vejle: Foreløbig er sommerens transfervindue i Nørreskoven forløbet efter planen.

Det er vurderingen fra Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

- Jeg tæller Allan Sousa med, så vi står med to spillere, som er klare forstærkninger af vores trup, siger Jacob Krüger.

Allan Sousa spillede efteråret på leje i den belgiske klub St. Truiden, men den lille brasilianer er nu tilbage i Nørreskoven og klar til en sæson i den bedste række. Den anden spiller, Krüger henviser til, er den svenske stopper Alexander Milosevic.

- Og så er vi meget tæt på yderligere én spiller, som rammer det niveau, vi går efter, siger Jacob Krüger, som dog ikke ønsker at oplyse, hvem spilleren er eller hvilken position, han dækker.

Annonce

Sigter efter to flere

VB sigter efter yderligere et par forstærkninger, men Jacob Krüger ved endnu ikke, hvornår det falder på plads.

- Helst så hurtigt som muligt, men jeg tør ikke spå i forhold til tidspunktet, siger han.

Superligaen indledes for VB’s vedkommende mandag 14. septemer, når det gælder udekampen mod AGF, men transfervinduet er åbent yderligere tre uger. Det lukker 5. oktober.


Jeg tæller Allan Sousa med, så vi står med to spillere, som er klare forstærkninger af vores trup.

Jacob Krüger, teknisk chef i VB


VB har i forhold til sidste sæson sagt farvel til to brasilianere, målmanden Gianluca Zanette og forsvarsspilleren Nicolas Dantas, til Jonas Andersen og til Lucas From og Thais Damgaard. De to sidstnævnte er lejet ud til henholdsvis Aarhus Fremad og VSK Aarhus.

Annonce

Manneh er på vej til Finland

VB-truppen indledte tirsdag forberedelserne til den kommende sæson, og udover den svenske forsvarsspiller Alexander Milosevic var der yderligere et nyt ansigt i VB Parken.

Det var den amerikanske målmand Seth Wilson. Seth Wilson er til prøvetræning og skal efter planen blive i Vejle til 24. august.

Til gengæld manglede Foday Manneh. Det skyldes, at han er på vej til Finland og en lejeaftale med klubben HIFK, som ejes af Lucas Chang, tidligere bestyrelsesmedlem i VB og nær samarbejdspartner med VB’s hovedaktionær Andrew Zolotko.

Manneh tilbragte også foråret 2019 i den finske klub, og dér slutter han sig til to andre med fortid i Nørreskoven; Adama Fofana og Vitinho.

HIFK råder over yderligere én spiller, som er ejet af VB. Det er brasilianeren Luis Henrique, som dog endnu ikke har spillet for VB eller trænet med i klubben. HIFK ligger i øjeblikket nummer fire i den bedste finske række.

Jacob Krüger forventer, at yderligere mindst et par stykker i den nuværende VB-trup spiller efteråret på lejeaftaler andre steder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Bytorv Horsens: Udfordrende med nye regler - men vi har styr på ensretning

Annonce