Annonce
VB

VB skriver kontrakt med albansk stopper

Arlind Ajeti har de seneste dage træner med VB-truppen, og nu har spiller og klub papir på hinanden. Foto: Anders Møllenberg
Arlind Ajeti, der er 26 år, har det seneste halve år været uden klub efter en karriere, som bød på 40 kampe i den bedste italienske række og deltagelse ved EM i 2016.
Annonce

Moncarapacho: Vejle Boldklub skriver kontrakt med albaneren Arlind Ajeti.

Arlind Ajeti er 26 år og kommer til VB på en fri transfer, da han det seneste halve år har været uden klub.

Tidligere har Arlind Ajeti spillet i den bedste række i Schweiz og står noteret for kampe i den bedste italienske række, Serie A, for Torino og Crontone. Desuden indgik han i den albanske trup ved EM-slutrunden i 2016, da Albanien for første gang deltog i én af de store slutrunder.

- Det er sjældent, vi får mulighed for at skrive kontrakt med en spiller, som har et så flot fodbold-cv, og den chance udnytter vi, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Jacob Krüger ønsker ikke at oplyse længden på aftalen mellem VB og Arlind Ajeti.

Annonce

Spillede senest i maj 2019

Det er endnu uvist, hvornår Arlind Ajeti kommer i kamp for VB.

Albaneren spillede seneste en tællende fodboldkamp tilbage i maj 2019, og derfor venter der en længere arbejde på træningsbanen, inden han er kampklar.

- Vi forventer, at der kan gå to-tre måneder, inden han kommer til at indgå i kampen om pladserne på holdet, siger Jacob Krüger.

Dermed mere end ligner Arlind Ajeti en spiller, som er hentet ind med henblik på fremtiden.

Og det er en fremtid, hvor VB-truppen nu råder over fem centrale forsvarsspillere, hvilket ifølge Jacob Krüger er for mange til de blot to pladser:

- Der er ingen tvivl om, at der senest til sommer kommer til at ske et eller andet omkring antallet af spillere i forhold den position.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

God vilje, men ingen garanti for flere penge til indkøb i AC Horsens

Horsens

Tyve afsløret af overvågningskamera, mens de planlagde indbrud

Annonce