Annonce
VB

VB’s slutprogram er på plads

VB og Arbnor Mucolli har nu klarhed over, hvornår sæsonens sidste kampe spilles. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Udekampen mod FC Roskilde er udsat til lørdag 23. november, da begge klubber har spillere af sted på landsholdsopgaver på den oprindelige spilledato.

Vejle: Vejle Boldklubs slutprogram for 2019 er nu på plads.

Det sidste hængeparti, udekampen mod FC Roskilde, er flyttet fra søndag 17. november til lørdag 23. november. Flytningen skyldes, at begge klubber på den oprindelige kampdato har spillere af sted på landsholdsopgaver, og dermed kommer flytningen ikke som nogen stor overraskelse. Det samme gælder den ny kampdato, da lørdag 23. og søndag 24. november er de officielle reservedatoer.

- Vi havde foretrukket at spille søndag 24. november, men den dag er stadion i Roskilde optaget af et julemarked, men lørdag er også fint for os, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

VB har foreløbig fået fire spillere udtaget til de kommende landskampe: Malte Amundsen (Danmarks U21-landshold), Thomas Gundelund (Danmarks U19-landshold), Ylber Ramadani (Albaniens A-landshold) og Arbnor Mucolli (Albaniens U21-landshold).

At udsættelsen ikke kommer som nogen overraskelse for VB, illustreres ved, at klubben har aftalt en testkamp mod FC Sydvest fra 2. division torsdag 14. november. Den kamp der spilles på Vejle Stadion.

Annonce

VB’s sidste kampe

VB spiller yderligere tre turneringskampe og én testkamp i 2019:

7/11, Nykøbing FC-VB

14/11, VB-FC Sydvest*

23/11, FC Roskilde-VB

28/11, Viborg-VB

* Kampen er en testkamp og spilles på Vejle Stadion med start klokken 18.00.

På ferie lige efter sidste kamp

Kampen mod FC Roskilde er årets næstsidste for VB. Den sidste spilles torsdag 28. november, når der er topkamp i Viborg.

Den kamp er udsat fra den seneste periode med landskampe og var oprindeligt programsat til fredag 11. oktober. VB’s næste kamp er allerede torsdag, når det gælder udekampen mod Nykøbing FC.

VB-træner Constantin Gâlcă sender dagen efter Viborg-kampen spillerne af sted på jule- og nytårsferie, og den slutter 10. januar, for det er den dag, forberedelserne til foråret 2020 indledes.

Ifølge Jacob Krüger venter der cirka en håndfuld testkampe på dansk grund og en træningslejr under varmere himmelstrøg, inden turneringen genoptages.

Det sker for VB’s vedkommende med en hjemmekamp mod HB Køge, og den spilles efter den nuværende plan søndag 1. marts. Kampen kan dog blive flyttet, hvis den bliver aktuel for en live-sending på tv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Så kom festivalen i gang: Peter Sommer leverede sommerstemning - og fik dyt til tak

Annonce