Annonce
Sport

VB's iranske klippe er klar: VB-træneren vil have ham tættere på modstanderens mål

Scener som denne vil VB-træner Carit Falch have flere af: Saeid Ezatolahi som jubler efter en scoring. Den iranske nøglespiller er klar til kamp efter overstået karantæne. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Saeid Ezatolahi er klar for VB efter overstået karantæne. Han har et godt spark fra distancen, og derfor vil VB's træner have ham tættere på modstanderens mål.

Vejle: Saeid Ezatolahi har ikke været til rådighed for VB siden næstsidste spillerunde af sidste sæson.

Her, i kampen mod AaB, modtog han rødt kort, hvorfor han sad over i sidste sæsons svanesang mod Lyngby og denne sæsons første kamp mod Randers.

Saeid Ezatolahi spillede mellem 3. og 5. juni desuden fire kampe for det iranske landshold (mod Hong Kong, Bahrain, Cambodia og Irak), hvorfor han fik forlænget ferie og først vendte tilbage til VB en lille uge før Superligaen begyndte.Men nu er iraneren endelig klar igen, og det er godt nyt for VB, for han er helt central i klubbens bestræbelser på at overleve i Superligaen.

Annonce

- Der går selvfølgelig lidt tid, før han bliver den bedste udgave af sig selv. Men han har en kæmpe betydning for holdet både i sin kvalitet men også i sin tilstedeværelse. De andre spillere får et gran selvtillid mere, når han er der, siger VB's cheftræner Carit Falch.

Saeid kan med rette betegnes som sidste sæsons vigtigste VB'er. Midtbanespillerens fylde på den centrale midbane skabte grundlaget for gode resultater, og når han spillede en god kamp, kunne modstanderen ikke tøjle ham.

Han er også udset til at blive en væsentlig spiller i Carit Falchs system, men der kommer til at gå tid, før han rammer topformen.

- Han er lidt ligesom en ny spiller, fordi han kom senere tilbage. Han er nu ved at lære, for jeg stiller nogle andre krav til hans rolle, lyder det fra Carit Falch.

Den nye cheftræner ser gerne, at Saeid Ezatolahi bliver mindre fastlåst. Han skal arbejde fra boks til boks og tage aggressive løb ind i modstanderens felt. Under Constantin Galca bevægede han sig mest rundt på midten af banen med stor succes som manden, der satte takten i VB's spil.

- Han skal stadig binde holdet sammen, men han skal både være sekser og otter. Vi skal også have udnyttet hans afslutningsfærdigheder. Det sagde jeg til ham så sent som i dag: Jeg vil gerne have dig tættere på mål. Og det samme sagde jeg til de andre spillere: Det er vigtigt, at I lukker af bag ham, så han føler, han kan gå med frem, forklarer Carit Falch.

Saeid Ezatolahi spillede 29 superligakampe for VB i sidste sæson og scorede fire mål.

Annonce
Horsens For abonnenter

Borgmester vil tage trykket af ansatte: Nu skal politikerne godkende dispensationer i byggesager

Danmark

Torsdagens coronatal: Syv færre indlagt det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Sovende mand vækket af røg, da huset brændte

Horsens For abonnenter

Snart går det løs på VIA's nye skole til 600 mio. kr: Se billederne af de nye rammer kort inden studiestart

Odder

Kroens kælder kan rumme alt: Under krigen blev her skjult nedskudte krigsflyvere, nu ligger fine vine og venter på at blive smagt

Sport

Malte Kiilerich er blevet en profil i forsvaret

Kultur

Padelcenter laver ny turnering med rejse på højkant - og lokalt krav til deltagerne

Horsens For abonnenter

Daniel svæver hen over byen - og når det ikke blæser nok, har han selv vind med på ryggen

Horsens

Gravsten viklet ind i afspærringstape: Det handler om sikkerhed for gæsterne på kirkegården

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Danmark

Vejdirektoratet hæver hastigheden på motorvejen: Her må du fremover køre 130 km/t

Erhverv

Bageri måtte vente i 11 måneder på et forventeligt nej fra en offentlig myndighed

Sport

John Madsen er død

Horsens For abonnenter

Flere partier er bekymrede over stort antal dispensationer i byggesag fra sydbyen: V opfordrer borgmester til at gribe ind

Debat

Genbrug kan gøres bedre: Hvorfor må vi ikke klunse på genbrugspladsen?

Annonce