Annonce
VB

Efter et år i Vejle uden succes: VB sælger svensk angriber

Gustaf Nilsson nåede 22 kampe for VB og scorede fire gange. Nu fortsætter han karrieren hjemme i Sverige. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Gustaf Nilsson skifter til den svenske klub Häcken efter én sæson i Vejle Boldklub

Vejle: Vejle Boldklub skiller sig af med angriberen Gustaf Nilsson.

Den 22-årige Gustaf Nilsson vender hjem til Sverige og klubben Häcken, der trænes af den tidligere VB-træner Andreas Alm.

VB købte for cirka ét år siden Gustaf Nilsson af Brøndby, men opholdet i Vejle blev aldrig den store succes for den lange svensker, som døjede meget med skader. Han nåede blot 22 kampe og scorede fire gange.

Gustaf Nilsson stod i foråret i skyggen af Kjartan Finnbogason, og det ændrede sig ikke i løbet af sommerferien, og dermed trak det op til en halvsæson med begrænset spilletid.

- Det ser ud til, at vores træner vil spille en formation med én angriber, og den position sidder Kjartan Finnbogason tungt på, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, og fortsætter:

- Samtidig fik vi et godt tilbud fra den svenske klub, som sikrede os en økonomisk god aftale.

Annonce

Topscoreren solgt til tysk klub

Det svenske transfervindue lukker i dag, torsdag 13. august, og Häcken manglede en spidsangriber, efter klubben solgte sin topscorer Alexander Jeremejeff til Dynamo Dresden, der spiller i den næstbedste tyske række.

Jacob Krüger ønsker ikke at oplyse, hvor meget VB indkasserer for Gustaf Nilsson, som VB købte af Brøndby for et anseeligt millionbeløb.

- Jeg kan sige så meget, at vi har fået en meget fornuftig pris for ham, siger Krüger.

Trods Gustaf Nilssons farvel er VB ifølge Jacob Krüger dækket udmærket ind i forhold til positionen som spidsangriber.

- Adam Jakobsen er på vej tilbage og skulle snart være klar til at spille, og så har vi vores nye brasilianer, som også dækker den position og i løbet af overskuelig fremtid skulle være klar, siger Jacob Krüger.

Brasilianeren er Brenner Alves Sabino, som VB netop har af klubben S.C. Internacional.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens HK

Melissa Petrén er klar til OL

Danmark

Derfor fejrer vi luciadag

Annonce