Annonce
Sport

VB lejer afrikansk angriber

VB-træner Adolfo Sormani får yderligere en mulighed til angrebspladserne i form af Victorien Adebayor. Adebayor er dog endnu ikke kommet til Danmark og er derfor ikke aktuel til fredagens opgør mod AC Horsens. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Vitorien Adebayor fra Niger spiller resten af sæsonen i Vejle Boldklub på en lejeaftale, som indeholder en forkøbsklausul.

Vejle: Vejle Boldklub lejer angriberen Victorien Adebayor.

21-årige Victorien Adebayor er fra Niger, og spillede senest i den ghanesiske klub Inter Allies, der hører hjemme i den bedste række i Ghana.

Jacob Krüger, teknisk chef i VB, karakteriserer Victorien Adebayor som tæt bygget angriber, der som type minder mere om Allan Sousa end Gustaf Nilsson, hvis der skal drages sammenligning til de nuværende angribere i VB-truppen.

Victorien Adebayor har spillet 15 kampe på Nigers A-landshold, siden han som 18-årig fik sin debut. I de 15 kampe er det blevet til fem mål. Desuden har han i år scoret regelmæssigt for sin nu tidligere klub i Ghana.

Det er endnu uvist, hvornår Victorien Adebayor kommer til Danmark, men både arbejds- og opholdstilladelse er ifølge Jacob Krüger på plads, så han kan træne med, når han kommer.

Der er i første omgang tale om en lejeaftale, som strækker sig sæsonen ud, og desuden er der lavet en købsklausul, så VB kan købe ham til en allerede nu fastsat pris.

Annonce

VB har et par hængepartier

VB har yderligere et par løse ender i forhold til det igangværende transfervindue, som lukker midnat mellem fredag og lørdag.

Det ene gælder Agon Mucolli, som både klub og spiller er enig om helst skal fortsætte karrieren i en anden klub, og så det blive aktuelt med en udlejning af en af de fire målmænd i førsteholdstruppen. Det vil i givet fald være enten brasilianeren Gianluca Zanette eller kroaten Dino Hodzic.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce