Annonce
VB

VB-chef: Der skal tyndes ud i truppen

Constantin Gâlcă sendte forleden VB-spillerne på juleferie, og det er næppe sikkert, at alle er med, når der 10. januar tages hul på forberedelserene til den kommende halvsæson. Arkivoto: Yilmaz Polat
Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, forventer, at flere af de spillere, som ikke fik mange minutter i løbet af efteråret, er på andre adresser i foråret 2020.
Annonce

Vejle: Der skal i løbet af vinterens transfervindue meget gerne tyndes lidt ud i VB-truppen.

Det er i al fald målet, når der 1. januar 2020 gives los for rokeringer på spillermarkedet.

- I sommerens vindue lykkedes det ikke for os at få truppen skåret lidt ned. Det vil vi forsøge nu, og jeg kan sagtens forestille mig, at der er spillere i vores trup, som ikke er her til foråret, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Der vil i givet fald være tale om spillere fra den gruppe, som i løbet af efteråret sjældent eller stort set aldrig spillede med i 1. divisionskampene, men Jacob Krüger ønsker dog ikke at sætte navne på de spillere, som med stor sandsynlighed i foråret 2020 spiller på andre adresser.

- Man kan selvfølgelig forestille sig alt muligt, men umiddelbart er der ingen planer om, at der skal sælges ud fra toppen, siger Jacob Krüger og fortsætter:

- Vi er også en sælgende klub, og kommer der bud på vores spillere, kigger vi på dem, men jeg forventer, der skal meget til, hvis vi skal sælge, som det for eksempel var tilfældet, da vi solgte Dominic Vinicius, siger Jacob Krüger.

Den store brasilianske angriber og daværende VB-topscorer blev solgt i januar 2019, da der indløb et stort tilbud fra en kinesisk klub.

I udgangspunktet er det planen, at VB skal styrket ud ad vinterens transfervindue. Det er dog sin sag, da det efter Jacob Krügers vurdering er vanskeligt at gøre det helt store i løbet af januars transfervindue.

- Der er normalt højeste tale om, at man kan supplere det, man har i forvejen, siger han.

Man kan selvfølgelig forestille sig alt muligt, men umiddelbart er der ingen planer om, at der skal sælges ud fra toppen.

Jacob Krüger, teknisk chef i VB

Annonce

Brasilianernes aftale ophævet

VB havde indtil for ganske nylig fem spillere på lejeaftaler i andre klubber, men antallet er reduceret til fire.

Det skyldes, at brasilianeren Fabrício Costa, som spillede efteråret i den lettiske klub Ventspils FK, har fået ophævet til aftale med VB.

- Han spillede ikke meget i Letland og havde selv et ønske om at komme hjem til Brasilien, siger Jacob Krüger.

De fire øvrige, Jonas Andersen (SC Weiche Flensburg), Thais Damgaard (HIFK Fotboll), Mathias Hebo Rasmussen (Silkeborg) og Kerim Memija (Hobro).

Kerim Memijas lejeaftale gælder - i modsætning til de øvrige - resten af sæsonen, og da Memija har kontraktudløb med VB til sommer, tyder alt ifølge Jacob Krüger på, at Kerim Memija ikke returnerer til Vejle.

- Jeg håber, vi kan finde ud af noget med Hebo i forhold til Silkeborg, og så skal vi have en snak med Jonas Andersen og Thais Damgaard i forhold til, hvad de kunne tænke sig og udsigten til spilletid hos os, siger Jacob Krüger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce