Annonce
Ikast-Brande

Varmeværk regner med lidt lavere priser

Varmepumperne på Ejstrupholm Varmeværk er nu kørt ind og leverer omkring halvdelen af varmen. Arkivfoto
Hvis ikke gasprisen stiger uventet, regner Ejstrupholm Varmeværk med lavere priser.
Annonce

Ejstrupholm: For nylig lykkedes det at holde generalforsamling i Ejstrupholm Varmeværk - et møde, der i første omgang var blevet udsat på grund af corona-situationen.

Af bestyrelsens beretning fremgik det, at de nye varmepumper er blevet kørt ind og har leveret næsten halvdelen af værkets varmeproduktion, der udgør 14.126 MWH.

Gasprisen havde været tæt på det budgetterede, der har ikke været uforudsete hændelser, så værket har kunnet afregne til den budgetterede pris.

Prisen for det kommende år er blevet fastsat lidt lavere end det forgangne år. MWH prisen er fastsat til 455 kroner for 2020. Prisen for naturgas har været noget lavere end forventet i første halvdel af 2020, så under forudsætning af, at der ikke kommer uventede store stigninger i prisen resten af året, er der udsigt til, at afregningsprisen for indeværende år kan blive lidt lavere. Opvarmningen af et standardhus forventes at komme til at koste ca. 14.900 kroner årligt.

Annonce

Motor skal renoveres

Værkets gasmotor, der producerer el, når prisen er attraktiv, skal om fire til fem år have en stor renovering. Det forventes at beløbe sig til ca. 1 million kroner. For at imødegå denne store udgift har bestyrelsen bestemt, at der henlægges 200.000 kroner de kommende år.

Tre af bestyrelsens medlemmer var på valg. De meddelte alle, at de modtog genvalg. Da der var ikke andre kandidater, blev de genvalgt. Der var ligeledes genvalg til den ene af suppleanterne, der var nyvalg til Holger Hansen.

Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende. Den omfattede nogle rokeringer. Ny formand blev Peter Christensen, næstformand Ernst Pold, økonomisk kontaktperson Asger Svendsen, referent John Hammer og menigt medlem Michael Hansen.

Annonce
Annonce
Horsens

HFS testede nye spillere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Er mundbind falsk sikkerhed?

Horsens

Danish Crown tester dagligt 1330 ansatte, men chauffører går fri: Vi har indført et system, som minimerer fysisk kontakt

Annonce