Annonce
Østjylland

Vandt sponsorat: Ung Aarhus-designer kan nu udleve sin drøm

22-årige Amir Hassan tager fredag 23. juni til Paris, hvor han skal vise sin kollektion til Paris Fashion Week. Foto: Pressefoto

22-årige Amir Hassan fra Langkærparken har fået stor opmærksomhed i ind- og udland for sin første designkollektion. Nu har han vundet et sponsorat på 20.000 kroner, som blandt andet skal bruges til en tur til Paris, hvor han skal vise sin kollekt

AARHUS: Amir Hassans første kollektion handler om det arabiske forår, der har en helt særlig betydning for ham, da det netop foregik i hans hjemland, Egypten.

Den sandfarvede kollektion med mærket Twelvepieces har allerede vakt opmærksomhed på den internationale designscene og på dansk tv, og nu har Amir Hassan vundet Lunar Way Sponsoratet på 20.000 kroner, som giver ham mulighed for at tage til Paris Fashion Week for at vise sin kollektion.

- Jeg er super taknemmelig for at have vundet sponsoratet fra Lunar Way. Lige siden jeg startede Twelvepieces i januar, har omverdenen virkelig taget godt imod det, jeg laver. At få sponsoratet er med til at give mig friheden til at gøre det, jeg elsker allermest. Sponsoratet skal bruges til min tur til Paris, hvor jeg skal vise min første kollektion frem. At komme ud og opleve verden, som jeg gør med Twelvepieces, er en drøm jeg udlever på nuværende tidspunkt og håber at kunne fortsætte med, fortæller Amir Hassan.

Uden sponsoratet på 20.000 kroner var den unge designer stadig taget til Paris, men det ville have betydet en strammere økonomi.

- Pengene betyder, at jeg får mere frihed til det, jeg laver. Tilbuddet om at komme til Paris er en stor mulighed, som der ikke er ret mange, der får lov til. Der er en del omkostninger ved en tur som denne, og her er sponsoratet med til, at jeg har en del mere frihed uden hele tiden at skulle tænke på økonomien, siger Amir Hassan.

Jeg er super taknemmelig for at have vundet sponsoratet fra Lunar Way. Lige siden jeg startede Twelvepieces i januar, har omverdenen virkelig taget godt imod det, jeg laver. At få sponsoratet er med til at give mig friheden til at gøre det, jeg elsker allermest.

Amir Hassan, designer
Det har lettet Amir Hassans økonomi, at han har vundet Lunar Way Sponsoratet på 20.000 kroner, som primært skal bruges på turen til Paris. Foto: Mia Mortensen

På vej til Paris

Fredag 23. juni sætter Amir Hassan kursen mod Paris for at vise sin kollektion til Paris Fashion Week.

- Jeg glæder mig. Det er et stort arrangement, så det er en stor mulighed for en upcoming designer som mig, siger Amir, der ser frem til at kunne fortælle sine personlige historier - både med sin første kollektion og den kommende, der er på trapperne.

- Jeg vil fortælle historier, der er aktuelle. Min første kollektion indeholder arabiske vibes for at sætte fokus på det arabiske forår, som foregik i mit hjemland tilbage i 2011, og som præger landet. Min kommende kollektion kommer til at fokusere på rødderne og er en primær historie om Kairo, siger Amir Hassan, der går meget op i at der er en historie at fortælle i det arbejde, han laver.

Annonce

Amir passer ind i kampagnen

Kampagnen med Lunar Way Sponsoratet er tænkt til at give udvalgte unge hver et sponsorat på 20.000 kroner, som de kan bruge på deres drømme. Pengene skal gøre det nemmere at komme i mål med de store ting i livet, uden at være afhængig af mor og far eller af et lån i banken. Og det har vakt stor interesse blandt de unge.

- Vi har valgt at tildele Amir Hassan et sponsorat, fordi hans store ambitioner og vision er noget, vi mener, der kan være med til at inspirere andre unge. Amir er et godt eksempel på, at hårdt arbejde betaler sig. Han kæmper virkelig for at nå sine mål og er allerede nået rigtig langt. Vi ser et kæmpe potentiale i Amir og mener, at han kan blive en fantastisk inspirationskilde og et godt forbillede for andre unge, siger Maiken Paaske, der er Projekt Manager.

Lunar Ways slogan 'Make Money Matter' tager afsæt i tanken om, at man skal have mest muligt ud af sine penge og bruge dem på det, man virkelig brænder for. Det formåede Amir at vise i sin ansøgning, hvor han blev valgt ud af flere hundrede ansøgninger.

- Jeg sætter virkelig pris på at have fået muligheden, og jeg er enormt glad for at komme ud og rejse og få muligheden for at udleve min drøm som designer, siger 22-årige Amir Hassan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

Odder For abonnenter

Forældre har fået nok: Vores børn er blevet ødelagt, fordi de ikke har fået den rette hjælp

Sport

Hedensted-spillere ramt af corona

Annonce