Annonce
Kultur

Vandflyver-video gav mesterskab

Horsens Videoklubs bedste er igen blevet udpeget ved det årlige klubmesterskab. Her fra venstre mod højre: nummer tre Anker Frandsen, klubmester Erik Sindberg, nummer to Michael Møller og Alfred Petersen, som vandt publikumsafstemningen. PR-foto: Horsens Videoklub
Horsens Videoklub har delt hæder ud til flere af medlemmernes film.
Annonce

Horsens: Det blev en video fra de højere luftlag, der løb med mesterskabstitlen, da Horsens Videoklub forleden afviklede sit årlige mesterskab.

I år var der indsendt otte film, oplyser klubben.

- Vinder af konkurrencen og dermed årets klubmester blev Erik Sindberg med filmen ”Vandflyver i Horsens.” Skønne optagelser fra en dejlig dag ved lystbådehavnen, hvor man får en rigtig god indsigt i, hvordan den slags flyvning foregår," lyder det i en pressemeddelelse fra klubben, hvor man glæder sig over antallet af indsendte film.

Det er det højeste i mange år, fremgår det.

- Vi kan se, at flere af vores nyeste medlemmer har taget kampen op med de mest etablerede. Og det er en dejlig udvikling for klubben, som selvfølgelig stadig har plads til et par mere.

De indsendte film blev i år bedømt af dommere fra Zoom - Frederiksberg Foto- & Videoklub under ledelse af Verner Sønderskov, kendt fra det tidligere forum DAVK, uddybes det.

Ud over Erik Sinding var der podieplads til Michael Møller, der blev nummer to med filmen "Prigrimsbyen Fatima" og Anker Frandsen for filmen ” Julemanden kommer til byen”.

Publikumsprisen fik Alfred Petersen for filmen ”Oplevelser med Horsens Videoklub”, der beskrives som "en skøn lille tur gennem den store bunke af oplevelser og ture i klubben".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pandemier. Det er vores egen skyld

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce