Annonce
Odder

Valgkamp: Ditte-Marie Thejsen skal stå i spidsen for Enhedslisten

Ditte-Marie Thejsen bliver spidskandidat for Enhedslisten ved kommunalvalget til efteråret. Foto: Oliver Ørskov
Allerede fra begyndelsen af året er valgkampen så småt begyndt. Enhedslisten præsenterer topkandidat og vælger de øvrige kandidater i løbet af foråret.

Odder: Enhedslisten har besluttet, at byrådsmedlem Ditte-Marie Thejsen skal være spidskandidat til kommunalvalget senere på året, og det er sket ved en enstemmig afstemning. Det oplyser listen i en pressemeddelelse.


Jeg er slet ikke færdig med politik i Odder Kommune.

Ditte-Marie Thejsen, spidskandidat for Enhedslisten


Annonce

Dermed blev hun genvalg som spidskandidat for Enhedslisten, som hun snart har repræsenteret i byrådet i to perioder. Ved valget i 2017 var hun en af de store stemmeslugere, det var kun de to borgmesterkandidater Uffe Jensen (V) og Lone Jakobi (S), der fik flere personlige stemmer.

- Jeg er slet ikke færdig med politik i Odder Kommune. Jeg kan se masser af punkter, hvor Enhedslisten kan få indflydelse og sætte stærke aftryk. Det er konkrete sager som for eksempel kampen for rent drikkevand og skovrejsning og et tiltrængt løft af børne- og skolerådet. Og vi skal fortsætte med at stille krav om en mere bæredygtig, grøn og rummelig kommune, siger Ditte-Marie Thejsen.

Mod på lokalpolitik

På det overordnede plan vil hun arbejde for emner som "det gode liv for alle borgere, mangfoldighed og borgerinddragelse."

Ditte-Marie Thejsen er 37 år og bor i Odder med to teenagebørn, og hun arbejder hos døgninstitutionen Fonden Ørting. Her blev hun sidste år viceforstander, og af samme årsag stoppede hun som folketingskandidat for Enhedslisten, selv om hun havde en reel chance for at blive valgt. Men det lokalpolitiske arbejde har hun stadig mod på.

- Jeg glæder mig til at føre valgkamp igen. Der er så meget spændende at tage fat på. Enhedslisten har et godt hold, og vi fornemmer, at der er mange borgere, der bakker op om os og vores initiativer, siger Ditte-Marie Thejsen.

De øvrige kandidater, der skal forsøge at komme i byrådet for listen vil blive valgt og præsenteret i løbet af foråret. Foruden Ditte-Marie Thejsen sidder Leif Gjørtz Christensen i byrådet for Enhedslisten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce