Annonce
Brædstrup

Valg-café med borgmester-besøg

Skoleleder Thomas Kilsmark fra Tønning-Træden Friskole fortæller, at elever i 8. og 9. klasse sikkert vil stille spørgsmål på vælgermødet 7. november. Arkivfoto

Tønning-Træden Friskole får mindst 10 politikere på besøg til vælgermøde 7. november.

Annonce

Tønning/Træden: Der er kendte navne på plakaten, når Tønning-Træden Friskole tirsdag 7. november indbyder til vælgermøde og debat på skolen. Der kommer i alt 10 byrådskandidater og nuværende byrådsmedlemmer, og deltagerlisten er nu næsten på plads.

Det ligger fast, at følgende politikere deltager: Borgmester Peter Sørensen (S), Torben Thomsen (SF), Jens Pedersen (V), Birthe Knudsen (V), Anni Jakobsen (DF), Dorte Normann (MDF), Jørgen Korshøj (V), Bo Skov Johansen (S), Ellen Schmidt (S) og Allan Hjorth fra De Konservative.

Der kan muligvis komme et par navne mere på, lyder det fra skoleleder Thomas Kilsmark.

Mødet begynder klokken 19 og udformes som en valg-café omkring borde. Alle interesserede er velkomne, og der kommer sandsynligvis gæster i alle aldre:

- Vi prøver at opmuntre vores 8. og 9. klasser her på skolen til at deltage og forberede nogle spørgsmål, så vi håber, at så megen diversitet i befolkningen kan være repræsenteret på tirsdag, lyder det fra Thomas Kilsmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce