Annonce
Horsens

Vagns Radio rykker over på den anden side af gaden: Lyd- og billedeksperter flytter fra nummer 3 til 6

Lokalerne i Hestedamsgade 6 er noget mindre og har tidligere huset en del af BookOs. Inden for få uger åbner Vagns-folkene med deres ekspertise i billed og lyd. Fra venstre: Vagn Christensen, Hans-Jørn Leth og Thomas Klein Andreassen. Foto: Jørgen Hasseriis
Vagns Radio/Boligteknik har fundet lokalet, hvor de fortsætter efter stoppet som B&O-forhandler

Horsens: Så er tingene faldet på plads for Vagns Radio, den tidligere Bang & Olufsen-butik i Hestedamsgade 3.

Butikken har i forbindelse med stoppet som B&O-forhandler fundet nye lokaler i Hestedamsgade 6, som forretningen flytter i om få uger. Der er foreløbig lavet udstillingsvindue med knaldtilbud på B&O-produkter, som man foreløbig lige skal over på den anden side af gaden for at købe.

I forbindelse med aftaleophøret med Bang & Olufsen har Vagns Radio skiftet navn til Boligteknik.

Forretningen vil fortsat forhandle varer inden for lyd og billed til boligen og i øvrigt vejlede og rådgive mange af sine eksisterende kunder med de apparater, de har købt hos Vagns Radio. Desuden vil Boligteknik fortsat køre ud til kunder og montere, installere og rådgive.

Vi giver god, gammeldags service og er et team af erfarne fagfolk. Teknologi kan kopieres, men det kan erfaring ikke.

Vagn Christensen

Ny direktør

Lejemålet i den gamle butik udløber ved årsskiftet, men hvor længe Vagns teknik-eksperter bliver i de gamle rammer, ved Vagn Christensen endnu ikke.

- Butikken vil køre parallelt med den nye, når den åbner, og vi kan ikke sætte dato på for, hvornår vi lukker ned her i nummer 3. Det afhænger af, hvor hurtigt varelageret sælges, siger han.

Firmaet overgår til en anden konstruktion, hvor Vagn Christensen trækker sig lidt tilbage, men stadig er med i kulissen. Direktørstolen og ejerskabet overtages af Thomas Klein Andreassen.

Vagn Christensen bliver økonomisk backup, mens butikkens erfarne folk - Hans Jørn Leth, Thomas Klein Andreassen og Steffan Isaksen - vil drive firmaet.

- I et marked under forandring mener vi, at det er rettidig omhu at transformere os selv i løbet af det her halvår. Vi gør det primært for vore kunders skyld, teamet og markedet i byen, og vi er glade for, at vi stadig er en del af midtbyens butikker, understreger Vagn Christensen.

Det er blevet til en del år i lokalerne i Hestedamsgade 3, hvor Vagns Radio dog har opsagt aftalen med Bang & Olufsen. Det betyder, at butikken snart rykker i mindre lokaler - lige overfor. Fra venstre: Thomas Klein Andreassen, Vagn Christensen og Hans-Jørn Leth. Foto: Jørgen Hasseriis
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Korshærsleder: Hjemløsetallet i Horsens stiger igen - der bør være flere 'skæve boliger'

Læserbrev: Mens hjemløsetallet i Danmark stort set er uændret, er der ifølge den seneste landsdækkende hjemløsetælling nu 181 hjemløse i Horsens. Det er en stigning på 45 personer i forhold til 2017. Det betyder, at der er 181 borgere, der på optællingstidspunktet ikke havde en fast adresse. Det er mennesker, der f.eks. sover hos en ven eller bor i et kolonihavehus, en garage, en forladt bygning eller i telt. 30 horsensianere bor på herberger (§ 110) rundt omkring i landet. Det koster ca. 30.000 kr. pr. måned for hver person, hvoraf Horsens Kommune betaler halvdelen. Staten betaler den anden halvdel. En udgift for Horsens Kommune på ca. 5,5 mio. kr. At være hjemløs er en ulykkelig situation, det er flovt og skamfuldt ikke at have et sted at bo. At have en bolig er en basal ting, som alle vi andre tager for givet. Vi møder dem på Kirkens Korshærs varmestue i Borgergade, hvor de kommer for at få morgenmad, et bad og et måltid varm mad. Vi møder dem, når de kommer direkte udskrevet fra psykiatrisk hospital eller løsladt fra fængslet uden en funktionel bolig. Vi sender dem på gaden igen, når varmestuen lukker kl. 13.30, velvidende at nogen af dem ikke har et sted at gå hen, før vi åbner igen næste morgen. Gæstfriheden er dog stor hos varmestuens øvrige brugere, som ofte inviterer de hjemløse hjem til sig. En nødløsning, som der desværre sjældent kommer noget godt ud af. Hjemløshed er et komplekst problem, fordi det ikke blot handler om at få en billig bolig. Det er komplekst, fordi man sjældent bare er hjemløs. Ofte er man også plaget af misbrug og stor gæld forårsaget af kviklån, narko og spil. Har man så også en psykiatrisk lidelse, så er det meget svært at få hverdagen til at fungere. Får man endelig en bolig, varer det ikke længe, før man ender på gaden igen. Som hjemløs er man truet på sin eksistens, og det er en ond cirkel, der starter. Man er i ekstrem fare for at blive involveret i vold, kriminalitet, afpresning og prostitution, og gentagne gange møder de hjemløse op på varmestuen og har mistet alt, og varmestuens medarbejdere må hjælpe dem med at få bragt orden i kaos igen. Mange af varmestuens brugere har fået gentagne tilbud om bolig og misbrugsbehandling i løbet af deres liv, men det har ikke fungeret. De passer ikke ind nogen steder, og misbruget fortsætter. Derfor bør der bl.a. være flere "skæve boliger" med en social vicevært tilknyttet, hvor de kan bo og leve i fred og have deres misbrug uden at genere nogen naboer. Desuden bør der være en fokuseret og forebyggende hjemløseindsats, hvor alle kommunens instanser og samarbejdspartnere arbejder sammen om konkrete løsninger for den enkelte hjemløse.

Horsens

Endnu et mislykket forsøg: Tre upålidelige pile udsætter behandling af syg vildhest

Annonce