Annonce
Horsens

Vagn vinker farvel: Rutineret radiokøbmand skifter kanal

Vagn Christensen skifter kanal i butikslivet og overlader nu tøjlerne til sine kolleger i Boligteknik. Manden bag Vagns Radio, der nu hedder Boligteknik, fejrer afskeden fredag i butikken i Hestedamsgade. Arkivfoto: Martin Ravn
Vagn Christensen takker af fra butikslivet efter mere end 50 år som radio- og tv-forhandler.
Annonce

Horsens: En rutineret herre i horsensiansk butikshistorie trækker nu stikket fra branchen.

Radio- og tv-forhandler Vagn Christensen har efter mere end 50 års arbejde med butik - heraf de 39 år som selvstændig - valgt at skifte kanal og trække sig tilbage som "konsulent" og overlade det daglige butiksarbejde og ejerskabet af butikken til sine kolleger.

Bang & Olufsen Horsens/Vagns Radio er blevet til Boligteknik Aps og er rykket over på den anden side af Hestedamsgade. Officielt er Thomas Klein Andreassen ny indehaver af anpartsselskabet.

De nye tider - som ikke kun handler om radio og tv, men også streaming, netværk, multiroom og antenneanlæg - fejrer Vagn Christensen og co. fredag 15. november på den nærliggende Restaurant Oksen i Grønnegade, hvor alle er inviteret til at kigge forbi.

Evan Blender takker også af efter mere end 50 år i branchen, mens man kan hilse på Thomas Klein Andreassen, Hans Jørn Leth og Steffan Isaksen, der i fællesskab vil drive firmaet.

- I et marked under forandring mener vi, at det er rettidig omhu at transformere os selv i løbet af det her halvår, sagde Vagn Christensen tidligere på efteråret, og det er altså det, der sker nu.

Bang & Olufsen-forhandlingen og Vagns Radio-konceptet følger indtil videre med over i Boligteknik.

Afskedsreceptionen er fredag 15. november fra kl. 14 til 17.

I 2002 flyttede Vagns Radio ind i Hestedamsgade, hvor det blev til 17 år, før butikken 1. november rykkede over på den anden side af gaden og nu kalder sig Boligteknik. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce