Annonce
Kultur

Vaffelduft vil brede sig i Graven

Jimmy Prang åbner snart en vaffelcafé i Graven. Her står den på isvafler, belgiske vafler, churros osv. Foto: Jørgen Hasseriis
horsens - Han er indehaver af Horsens Legeland på Fuglevangsvej og Horsens Eventcenter på Venusvej.

Men han ejer også firmaet JP Mobilfood, hvor han tager rundt på festivaler, dyrskuer, messer osv. med sin forplejningsvogn.

Alligevel er det tilsyneladende ikke helt nok for 43-årige Jimmy Prang.

Fredag 18. november åbner han Vaffel Caféen i Graven 4, hvor man kan lade sig friste af belgiske vafler med softice og syltetøj, hjemmelavede isvafler med italiensk is, churros, specialkaffe og milkshakes.

Lige nu er Jimmy Prang i fuld gang med at indrette lokalerne i den nye café, der får 16 siddepladser indenfor og 10 udenfor.

- Min mobile forplejningsvogn drosler jeg ned for løbende, for det har altid været en drøm for mig at have noget mere fast. Og så må jeg jo prøve det. Man skal ikke sidde som gammel og ærgre sig over, at man ikke gjorde det, man drømte om. Jeg kan godt lide at lave vilde ting, forklarer Jimmy Prang.

Han kalder Vaffel Caféen et dessertsted.

Glæder sig meget

- Vaffelduften vil brede sig i gaden. Når vi bager vaflerne, lader vi døren stå åben, så man rigtigt kan dufte dem, fortæller han.

- Det er meget bevidst, at jeg har lagt cafeen ved siden af Mackies. Når folk har spist der, lader de sig måske friste af en vaffel. Det bliver lækkert og godt, og jeg glæder mig meget, siger Jimmy Prang.

Cafeen har åbent fra kl. 12 til 20 på hverdage og fra kl. 10.30 til 20 lørdag-søndag.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Flue nedlagde motorcyklist

Annonce