Annonce
Debat

Vaccinations-tilgængelighed: Det er åbenbart op ad bakke, når slaget står mellem fornuft og skrivebordsgeneraler

"Og hvorfor vaccinerer man ikke de ældre, som bor i centre, dog i egen lejlighed, men dog samme hus, eksempelvis Åpark Centret", spørger Tove og Leif Kristensen. Foto: Mette Graugaard
Annonce

Læserbrev: Jeg og fruen kørte en tur onsdag 6. januar for ved selvsyn at se Vaccinationscenter Horsens, og hvor det er placeret.

Ja, det er det så ude i den vestre ende af Fuglevangsvej, snart halvvejs i Hatting.

Nu lykkedes det jo ikke rigtigt at komme i gang i går (5. januar, red.) med stikkeriet, efter hvad nyhedsmedierne kunne fortælle, da beskeden til de indkaldte borgere i e-Boks ikke var afsendt til de indkaldte personer.

Det er jo så åbenbart lykkedes at få givet besked, da der holdt flere småbusser og læssede dårligt gående af, og privatbiler med ligeledes dårligt gående med stok, rollator eller kørestol.

Ikke nok med det, så stod de ældre udenfor i koldt, blæsende snevejr i 5-10 minutter og ventede på at komme ind ad den lille dør.

Vi synes, at dette - for at sige det pænt på godt og almindeligt dansk - er noget skidt.


Hvorfor har man ikke valgt at bruge de steder, hvor der stemmes ved valg?

Tove og Leif Kristensen


Hvorfor har man ikke valgt at bruge de steder, hvor der stemmes ved valg? Alle kommunens sportshaller er nedlukkede, det ville give kortere afstand for alle personer.

Og hvorfor vaccinerer man ikke de ældre, som bor i centre, dog i egen lejlighed, men dog samme hus, eksempelvis Åpark Centret?

Der bor personer mellem 80 og over 100 år disse steder. Nu skal de fragtes og hives op og ned og ud af busser.

Det ville klæde samfundet, at vaccinationsholdet tog til de steder og gav stikket der, som der gøres ved influenzavaccine.

Efter mig oplyst fra højeste sted er og bliver der arbejdet på, at dette nævnte her kan gennemføres, men det er åbenbart op ad bakke, når slaget står mellem fornuft og skrivebordsgeneraler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Lancerer højvandsplan med diger og klitter i Juelsminde: Se hvad der er på idebrættet for havn og tre kyststrækninger

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce