Annonce
Kultur

Værkstedsfællesskab fejres med udstilling

Karl-Heinz Boserup tager i sine værker ofte udgangspunkt i de tidligste kulturbetingede design som økser, skibe og de nordiske helleristninger. PR-foto
Annonce

Horsens: Det bliver fejret med en udstilling, at Hyndesyersken har et års fødselsdag og fremover har bestemt at blive i værkstedsfællesskab med Filip's Sten- og Billedhuggeri på Ormhøjgårdvej.

Udstillingen i værkstedet bliver med Karl-Heinz Boserup. I sine værker tager han ofte udgangspunkt i de tidligste kulturbetingede design som økser, skibe og de nordiske helleristninger.

Gydde Madsen, tidligere turistambassadør på Fængslet, udstiller også. Hun er inspireret af motiver i hverdagen og på rejser. Her præsenteret blandt andet ved en fotoserie fra New York.

På udstillingen kan ses en blanding af fotos, tegninger og blandform.

Fernisering lørdag 23. november kl. 10-13, hvor begge kunstnere vil være til stede. Udstillingen bliver hængende frem til vinterferien 2020.

Gydde Madsen er inspireret af motiver i hverdagen og på rejser. På udstillingen præsenteres det blandt andet ved en fotoserie fra New York.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Indbrud på landejendom

Horsens For abonnenter

Se billederne: Nu skal Horsens Fjords havmiljø forbedres - frivillige sætter titusindvis af ålegræsplanter i fjordbunden

Horsens

Tyve stjal pengeskab fra skole

Hedensted

Gennemrodede hus under indbrud

Annonce